Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Kovačev Monaco upisao poraz unatoč dobroj predstavi

AS Monaco vs. FC Lorient, german Coach Niko Kovac
Mandoga Media/DPA/PIXSELL
13.08.2021.
u 23:20

Pobjednički pogodak za Lorient postigao je Nigerijac Terem Moffi u 31. minuti iz kaznenog udarca

Momčad Lorienta pred svojim je navijačima svladala Monaco s 1-0 (1-0) u utakmici 2. kola francuskog nogometnog prvenstva te privremeno izbio na vrh prvenstvene ljestvice sa četiri boda.

Pobjednički pogodak za Lorient postigao je Nigerijac Terem Moffi u 31. minuti iz kaznenog udarca.

Momčad Nike Kovača je dominirala većim dijelom utakmice, ali nije pronašla način kako probiti čvrstu obranu domaće momčadi. Monaco je u prvom kolu na svom travnjaku odigrao samo 1-1 protiv Nantesa i s jednim bodom je na 16. poziciji.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice 2. kola, a sastaju se aktualni prvak Lille i Nica (17 sati) te Paris Saint-Germain i  Strasbourg (21 sat). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije