Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje

Kovač protiv Nürnberga za ostanak u ligi

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
18.05.2016.
u 08:30

Novi prvoligaši su Freiburg i RB Leipzig, a iz Bundeslige u drugoligaško društvo su ispali Stuttgart i Hannover. A

Iako su ih dvije minute dijelile od ostanka u prvoj njemačkoj nogometnoj ligi, nogometaši Eintrachta iz Frankfurta, koje trenira Niko Kovač, porazom u Bremenu protiv Werdera 1:0 uletjeli su u neizvjesne i stresne dvije utakmice protiv trećeplasirane momčadi druge lige Nürnberga. Bolji iz tih dvoboja sljedeće sezone bit će član ‘elitnog društva’.

Novi prvoligaši su Freiburg i RB Leipzig, a iz Bundeslige u drugoligaško društvo su ispali Stuttgart i Hannover. A u koži Nike Kovača prošle godine bio je i HSV Ivice Olića, koji se za opstanak borio s Karlsruherom. Hamburg je tada uspio zadržati prvoligaški status, i to pogotkom u posljednjim trenucima utakmice.

Sada to isto prolazi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, koji je Eintracht preuzeo u ožujku, a u prvih pet utakmica doživio je četiri poraza, no kako je u posljednja tri kola ostvario i tri pobjede, stigao je na korak od opstanka. Prvu utakmicu doigravanja za ostanak, protiv trećeplasiranog drugoligaša Nürnberga, Eintracht igra danas u Frankfurtu (20.30 sati, Eurosport 2), a uzvratna utakmica na rasporedu je u ponedjeljak, 23. svibnja. 

>>Niko i Robert Kovać priuštili si dvije pozamašne doze stresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije