Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE STE VIDJELI'

Kovač nije oduševljen: Nije bilo dobro, više sam očekivao

Hajduk - Dinamo svečana loža
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
22.03.2014.
u 22:16

- Utakmica nije bila dobra, više sam očekivao od derbija. Posebno od Hajduka. Dinamo je sve držao pod kontrolom, zasluženo je pobijedio - rekao je Niko Kovač.

Izbornik Niko Kovač sa svojim stožerom pomno je pratio derbi. Nije bio baš oduševljen viđenim.

- Utakmica nije bila dobra, više sam očekivao od derbija. Posebno od Hajduka. Dinamo je sve držao pod kontrolom, zasluženo je pobijedio premda nije bilo previše opasnih situacija ni pred jednim ni pred drugim golom - kazao je Kovač.

Puno se kandidata za njegov spisak putnika za Brazil nameće preko tiska. No, Nikin pogled bio je jasan, brutalno kristalan.

- Nećemo o tome, znate nogomet, vidjeli ste, nema potrebe komentirati. U derbiju je nešto veći ritam, ali nisam puno toga vidio - rekao je Kovač.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Incident Zdravka Mamića nije želio komentirati.

- Mamić? Ništa nisam vidio - kaže Niko.

Najavio je da će reprezentacija igrati u Poljudu.

- Zagreb i Split su dva grada u kojima se može igrati. Ja želim da se igra u cijeloj Hrvatskoj - zaključio je Kovač.

>> Dinamo pobjedom nad Hajdukom napravio novi korak ka naslovu
>> Zdravko Mamić sjedio na Sanaderovom mjestu i fizički se sukobio s Ivom Begom

Ključne riječi

Komentara 9

IN
Ineboimorejeplavo
11:52 23.03.2014.

Zdravko je besmrtan a Dinamo svetinja.

Avatar mohito
mohito
10:33 23.03.2014.

citam od jucer clanke po raznim portalima - te slaba igra, te derbi razocarao, te nikad slabiji hajduk, te mamic ovo i mamic ono…. evo vec drugi dan se marljivo trude da na sve nacine omalovaze dinamovu pobjedu - s druge strane, nakon onog prethodnog derbija na poljudu u kojem je pasalic zabil ona dva krumpira su jos tjedan dana pisali o "velicanstvenoj hajdukovoj igri", "maestralnom pasalicu" itd, makar je i tada dinamo bil u najmanju ruku ravnopravan a sama tekma nista bolja od one jucer…medjutim objektivno jucer je dinamo odigral dobru utakmicu, borbenu i musku, napromasivali su se ali su odigrali jedan za drugoga i pokrivali jedan drugoga ko prava ekipa - nije bila vrhunska igra, ali sasvim dovoljna za pobjedu, a hajduk je odigral onolko kolko mu je dinamo dozvolil, a to je skoro nista …a kaj se mamica tice, gledal sam snimku i na njoj se lijepo vidi da je prosljavljal pobjedu na svojem mjestu u lozi (koja je to loza, sa svih strana je bila izlozena onim divljacima) kad ga je odjednom fizicki napal onaj podivljali djedica, a mamic je samo postavil ruke ispred sebe da se obrani nakon cega su redari razdvojili mamica i tog djedicu i odveli djedicu iz te "vip" loze - na kraju je ispalo da je "mamic provociral" (valjda se ne smije veselit pobjedi) i "sukobio se sa tim djedicom" (makar ga je lik napal i pokusal udarit sakama), i tome je dat nepotreban prostor ko da je to bilo vaznije od pobjede dinama - ne mislim opravdavat mamica, ali ovaj put je pokazal muda, provest cijelu tekmu onak izlozen najogavnijim uvredama, upaljacima koji su letjeli na njega sa svih strana i na kraju fizickom napadu od koga se obranil - fakat se treba pitat ko je bil veci primitivac, oni koji su ga smjestili kao metu i cijelo vrijeme napdali ili on koji je sve to podnio i navijal za svoj klub…ali cak ni sve to nije bilo vaznije od cinjenice da je dinamo jucer ocital nogometnu lekciju hajduku i dokazal da je daleko bolji i da zasluzeno osvaja prvenstvo - ko sta je prizanl i sam tudor, kolko got to bilo (za njih) zalosno ali je cinjenica...

FJ
flak_je_srbin
14:27 23.03.2014.

Prođite se vi Zdravka Mamića, on je najveći sportski djelatnik u hrvatskom sportu, mi boljeg nemamo, nažalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije