Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA OTPUTOVALA

Kovač: Neće nas impresionirati atmosfera na San Siru

Odlazak reprezentacije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/21
15.11.2014.
u 09:50

- Znamo da će to biti teška utakmica. Talijani su vrlo dobri, igraju kod kuće. Znamo što nas čeka, ali smo spremni - rekao je Kovač.

Hrvatska reprezentacija otputovala je u Milano gdje je sutra čeka kvalifikacijska utakmica s Italijom. Izbornik Niko Kovač uoči puta još se jednom osvrnuo na azzure.

- Znamo da će to biti teška utakmica. Talijani su vrlo dobri, igraju kod kuće. Znamo što nas čeka, ali smo spremni - rekao je Kovač.

Još je pod dojmom prijateljske utakmice s Argentinom.

- Ne trebam ponavljati da su dečki to dobro odradili. No, to je bit svake utakmice da oni koji nisu u prvom planu naprave pritisak onima koji jesu tako da nitko ne može mirno spavati.

San Siro neće biti pun.

- Dosta je i ako bude 60 tisuća ljudi. Mislim da atmosfera neće utjecati na naše igrače.

Mario Mandžukić jučer je propustio trening, no Kovač je rekao da će biti spreman za utakmicu.

>> Šuker vs. Kovač: Poslije Italije pričat ćemo 
o svemu, poručio je šef!

Komentara 5

AS
asi2013
10:28 15.11.2014.

Osim atmosfere, tu su i okviri gola i mreže u koje treba ubaciti loptu. Sve je drugo sporedno.

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
15:07 15.11.2014.

Kovač: Neće nas impresionirati atmosfera na San Siru dok ne primimo više od tri gola.

DA
darmar
16:38 15.11.2014.

Umjesto da se Davor Suker, kao predsjednik saveza, veseli uspijesnom nastupu hrvatske repke u Londonu, on trazi probleme Kovacu. Jedno pitanje Sukeru: S kim jre Talijanska repka igrala ovaj tjedan? Ako mu nije jasno, tako rade prave velike repke. Moj Davore Sukeru, ne treba sve gledat kroz Sevine poglede... Budi pravi predsjednik saveza. Pohvali Kovaca, pohvali nase male hrabre talentirane igrace koji su osvijetlali obraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije