Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI POPIS 13. SVIBNJA

Kovač konačni popis od 23 igrača mora objaviti do 2.lipnja

Niko Kovač
Sanjin Strukic/Pixsell
03.03.2014.
u 17:59

Izbornik Hrvatske Niko Kovač te 31 njegov kolega s klupa drugih reprezentacija širi popis od 30 igrača Fifi moraju dostaviti do 13. svibnja, dok konačni popis od 23 igrača mora biti predan do 2. lipnja.

Međunarodna nogometna federacija (Fifa) objavila je datume do kojih izbornici moraju objaviti širi te konačni popis za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Izbornik Hrvatske Niko Kovač te 31 njegov kolega s klupa drugih reprezentacija širi popis od 30 igrača Fifi moraju dostaviti do 13. svibnja, dok konačni popis od 23 igrača mora biti predan do 2. lipnja.

Konačni popis može se mijenjati samo u slučaju teže ozljede igrača i to 24 sata prije prve utakmice njegove reprezentacije, ali ozljedu mora potvrditi Fifino medicinsko povjerenstvo. Ozljeđenog igrača može zamijeniti bilo koji igrač neovisno nalazi li se na širem popisu ili ne.

SP u Brazilu počinje 12. lipnja utakmica domaćina i Hrvatske, a 'kockasti' su još u skupini s Meksikom i Kamerunom. Finale će se igrati 13. srpnja.

>> Kovačić: Teško mi je što ne igram u Interu, palo mi je samopouzdanje
>> Rakitić: Razumjet ću budu li mi Švicarci zviždali

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:54 04.03.2014.

Valjda ce Niko do tada naciniti spisak i to onako prema zasluzi.Meni se cini da za utakmicu protiv Svicarske nije bio taj slucaj,nekako cudan spisak,kao neka mala osveta iako se tocno nezna prema kome,Niko je sada novi Izbornik,takoreci nedokazan i svi vjeruju u njega i ocekuju cuda,a treba imati na umu da je do sada pobijedio samo Island,repku koja nista ne znaci u svijetu.Tko u dvije utakmice ne izbaci takvu repku i nema sta traziti na SP.u.Trebamo malo sacekati pa ce poceti i kritike i pritisak na njega.Cudim se da je takva tisina,valjda se nekima cini da Niko ne sljivi neke clanove NSH-e i to im pogoduje,a vec bi oni preokretali stvari i pitali se dali je strucni stozer repke pravilno postavljen.Svi znamo da Hrvati ne vole familijske veze na funkciji(slucaj Kranjcari)pa je cudno da nikome ne smeta i nitko se ne pita kako se nasao Robert Kovac u stucnom stozeru,iako nije trener.Ne pitaju se dali nebi bilo bolje da se kraj Nike nalazi neki trener sa iskustvom(kao sto je Klinsmann imao Löwa.Ovako nam je repka prepustena pocetnicima bez imalo iskustva.Nemam nista protiv ako to bude dalo rezultate,ali ako ne onda ce poceti sve te igre i ogovaranja i pitanja zasto ovo,zasto ono,zasto ovaj, a ne onaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije