Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao se
Povratak na članak

Kovač debelo pretjerao i dobio ukor izvršnoga predsjednika Bayerna

– Rummenigge i ja već smo raspravili tu temu. Bio sam prenapadan u tom intervjuu i zato sam nazvao Guardiolu, objasnio mu situaciju te se ispričao. Ubuduće ću se suzdržavati – naglasio je Kovač

Komentari 8

Avatar Melankolija
Melankolija
09:04 31.07.2019.

Karl je izgleda naporan do bola, a generalno samo posmatra i lupa?

VL
ZB
Zoki-Bijela
09:01 31.07.2019.

Mozes mislit.. Lupate gluposti.. Ostavite se sporta

VL
AT
alojz.targus
12:14 31.07.2019.

Pojeo je Kovač i veća "govna" nego što su ova aktualna. Što će još sve ,progutati Niko ,za "šaku dolara"

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
11:46 31.07.2019.

Sve što je Kovač izjavio,rekao je površno i u konjunktivu,tako da u stvari ne postoji neki poseban razlog za izvinjenje.Uprava Bayerna bi se odavno trebala pozabaviti sa Rummeniggeom,on stalno stvara neku nepotrebnu napetost a na zadnjim slikama izgleda kao neki klošar.Za današnji Bayern on nema ni 1% zasluga u odnosu na Hoenessa.Vjerojatno je toliko antipatičan prema potencijalnim pojačanjima da oni ne žele zbog njega doći u Bayern.Da nije njega bilo,Toni Kroos bi i dan danas igrao za Bayern.On ga je toliko potcjenjivao da mu nije ništa drugo preostalo nego otići u Real,gdje je dokazao da je svjetska klasa,što je slijepi Rummenigge tada osporavao.Osim što je bio stvarno vrhunski napadač,o njemu se nakon karijere ništa pozitivno ne može naći.Bayernu,riješi se najslabije karike Rummeniggea,i budućnost će opet biti svijetla!

VL
Avatar finoallafine
finoallafine
14:57 31.07.2019.

Taj Rummenigge nikad mi se nije sviđao

VL
CH
Changi
10:59 31.07.2019.

Rumenige stalno lupa po Kovaču. To ti je sudbina nasih ljudi vani, mozes biti ne znam kako uspjesan, cak i roden u Njemackoj, ali Hrvat je za Švabu stranac. Nize bice. Drz se Niko i svojim uspjesima im pokazi da su oni niza bica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.