Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inter izgubio 1:3

"Kova, diži se, da vidimo što znaš!" Nije pomogao...

Mateo Kovačić
03.02.2013.
u 17:01

Inter izgubio kod fenjeraša (1:3) i propustio doći na poziciju koja Dinamu nosi 2 mil. €

Trener Intera Andrea Stramaccioni gubio je kod Siene, fenjerša Serije A, u Toskani sa 2:1, krenuo je prema svlačionici i kazao:

– Kova, spremi se, igrat ćeš u nastavku, da te vidimo!

Našao se dojučerašnji Dinamov nogometaš u “neobranom grožđu”, u najtežem trenutku skinuo je trenirku, zagrijao se i od 46. minute debitirao za slavni milanski klub zamjenivši na desnoj strani veznog reda dotad nezainteresiranog Schelotta.

Zanetti se povukao malo iza, a Mateo Kovačić u 50. minuti prvi puta demonstrirao što zna. Antonio Cassano i on odigrali su lijepu kombinaciju. Njegov novi suigrač Chrisatian Chivu zatim je skrivio kazeneni udarac prkršajem unutar šesnaest metara, zaradio crveni, a Alessandro Rosina pogodio s bijele točke i digao na 3:1 u 55. minuti.

Kovačić je nemoćno gledao kako njegov klub snova tone... S igračem manje, bili su nemoćni protiv 20. momčadi u lige 20 najboljih talijanskih klubova. Sljedeću solo akciju imao je u 75. minuti kada je u tri navrata pokušao predriblati domaće braniče, ali je na kraju ostao bez lopte. Bilo je to sve od derbija.

Usto, i propuštena prilika da “nerazzuri” stignu rimski Lazio, te uđu među najbolje tri momčadi lige, na mjesto koje vodi u Ligu prvaka, te Dinamu donosio dodnih dva milijuna eura...

– To je dokaz vrhunske kvalitete, iako mu je tek 18 godina, iako smo igrali s deset igrača, on je započeo sjajno, uvijek je tražio loptu i pokazao je osobnost na sredini terena, sada smo uvjereni kako ima sjajnu kvalitetu i kako je sigurna investicija - kazao je Stramaccioni nakon utakmice.

 

Ključne riječi

Komentara 3

BR
Brdi69
07:06 04.02.2013.

Samo sto ste zaboravili da NAPISITE..da je Kova imao.,Premijerni i debitantski nastup..protiv Zadnjeg kluba na Talijanskoj tablici..Siena je klub di bi Kako svi kazu..Kalibar igrača (15.miliona eura) Ipak trebao nesto pokazati i napraviti neku malu prevagu u igri..a taj Kalibarr se utopio i bio čak ispod nivoa..samog protivnika koji je nadigrao moćan i skupi Inter..Nadam se da i ova priča..neće završiti..Kobnog kako za samog Kovu tako i za Inter..ili se uopće ne radi..o tolikoj sumi novca za koje je placen Kova..ili su se kao i u Realu dobrano..zeznuli ( ili ih je Mamić uspio namagarciti) Pa su Interovi čelnici..umjesto Djamanta kupili običan kamen..Pozdrav i uspjeh Kovi u Interu..

DA
danijel00
11:00 04.02.2013.

04.02.2013. u 07:06h Brdi69 je napisao/la: Brdi Kovacic je bio mozda najbolji igrac Intera jucer.Nudio se, imao dosta loptu u svojim nogama i tek jedno krivo dodavanje.Za prvu utakmicu nije lose

LI
Lisabon
11:30 04.02.2013.

E moj brdi.Pa on je u Interu 2 dana (u cetvrtak je potpisao ugovor,u petak poslijepodne prvi puta bio na treningu),a ti ocekujes da donese prvagu!!!!!!!!!!!!!!!Takvi smo mi ljudi. I komentiras novce za koje je dosao!!!!!!!To je u najmanju rukuu zlocesto,da ne kazem neku tezu rijec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije