Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas sa slavenom

Kouassi je najbolji posao bijelih! Besplatno došao, a ostavio milijune

05.10.2014., Stadion Hrvatski vitezovi, Dugopolje - MAXtv 1. HNL, 11. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
15.02.2015.
u 12:00

Eduardo Reja još uvijek važe, odluka bi se trebala donijeti u nedjelju.

Jean Kouassi još uvijek čeka službenu objavu svog prelaska u kineski Shangai. Taj posao vrijedan 2,6 milijuna eura (Hajduku će pripasti 1,6 milijuna eura, možda i koja stotica više) tretira se kao odličan. Posebno u trenucima kada je Hajduk u iznimno teškoj financijskoj situaciji.

Kouassi neće igrati

Kouassi je stigao bez odštete, gotovo da je uguran u Hajduk, igrao za 4 tisuće eura mjesečno, a sada je donio toliko potreban novac bijelima. Naravno, maštanja o nekim velikim milijunima samo su plod želja, Hajdukovi igrači na tržištu teško dosežu cijene od 4-5 milijuna eura. Za takvo što potrebno je igrati Europsku ligu (prodaja Ibričića i Strinića). Uglavnom, Kouassi neće igrati u dvoboju protiv Slaven Belupa, Hajduk ga čuva da se ne bi slučajno ozlijedio.

- Znate da su pregovori, stvar je ozbiljna - rekao je trener Hari Vukas.

Nije lako mladom treneru, koji ima status privremenog vođe bijelih. Dok svi bruje o Edoardu Reji, koji tamo u Gorici lješkari i važe hoće li doći za 200 ili 250 tisuća eura, Vukas se mora praviti da je sve u najboljem redu.

- Maksimalno sam koncentriran na utakmicu sa Slaven Belupom, ne opterećujem se ničim drugim. Sve misli mi idu u tom smjeru - kazao je Vukas.

Ipak, nije mogao zaustaviti osmijeh kada smo ga pitali kako komentira izjave svojih igrača, koji bi rado da ih on vodi i dalje. Koji su tu poruku čelnicima kluba poslali nakon pobjede u kup utakmici u Mladini protiv niželigaša Vinogradara u onom nemogućem blatu.

- Lijepo je to čuti, ali moja osnovna zamisao jest pripremanje utakmice sa Slaven Belupom - kaže Vukas.

Premda, koliko se Reja premišlja, ne bi bilo iznenađenje da Vukas vodi i derbi s Rijekom. No, Vukas o tome neće, njega zanima samo Slaven Belupo.

Koliko može Milevski

- Otvaramo sezonu, rođendanska utakmica (u 17 sati)... Bilo bi lijepo navijačima podariti pobjedu te se onda okrenuti Rijeci (s kojom bijeli igraju u srijedu 18. veljače). Slaven je kvalitetna momčad, nije to ista ekipa kao jesenas kada su bili raštimani - kaže Vukas, koji će na raspolaganju imati Milevskog, Gotala i Mikanovića, ali vjerojatno nijedan neće biti starter.

Najveća enigma jest tko će zamijeniti Kouassija, kao najozbiljnija opcija nameće se Ivan Vasilj, praktički jedini bočni lijevi igrač u kadru.

>>Nikada u većoj 'rupi', ali Hajduk se raspasti nikad neće

Komentara 2

SO
sonce
14:06 15.02.2015.

Hajduk je smiješan mali klubić.

HR
H.R.T.99
17:52 15.02.2015.

Ovi novinari samo ponižavaju. Što on zna o pregovorima Hajduka i Reje. Da nije možda pozvan kao počasni gost na pregovore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije