Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Ivici Kosteliću slijedi obrana slalomske titule u Kranjskoj Gori

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.03.2014.
u 08:30

– U ponedjeljak sam bio na injekciji za hrskavicu u Bad Ragazu, a u međuvremenu trenirao u Innerkremsu – kazao je Kostelić.

Hrvatski skijaški stigli su u Kranjsku Goru, gdje danas voze veleslalom, a u nedjelju slalom (prve vožnje od 9.30, druge od 12.30).

Ivica Kostelić u nedjelju brani pobjedu od lani kada je pobijedio najbolje slalomaše današnjice: Austrijance Marcela Hirchera i osvajača zlata iz Sočija Marija Matta. U slovenskom skijalištu ima četiri postolja, a u veleslalomu mu je najbolje 12. mjesto iz 2003. godine.

– U ponedjeljak sam bio na injekciji za hrskavicu u Bad Ragazu, a u međuvremenu trenirao u Innerkremsu – kazao je Kostelić.

>> Rodeš šesti na Svjetskom juniorskom prvenstvu

Komentara 1

Avatar rimaz
rimaz
11:55 08.03.2014.

Ostat će car ako se odmah povuće. U protivnom, zaboravit će se nekadašnji rezultati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije