Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više sreće drugi put

Kostelić "u ništa" u prvom spustu sezone, Svindal pobijedio

'Ivica Kostelic of Croatia clears a gate during the first run of the World Cup Soelden Men\'s Giant Slalom race on the Rettenbach glacier in the Tyrolean ski resort of Soelden October 28, 2012. REUTER
'DOMINIC EBENBICHLER'
24.11.2012.
u 21:06

Hrvatski je skijaš zaostao za pobjednikom 3.10 sekundi i s vremenom 1:51.41 nije uspio završiti među 30 najboljih u Lake Louiseu, bio je 41., dok je Natko Zrnčić-Dim bio 33.

Ivica Kostelić slabo je odvozio prvi spust sezone u kanadskom Lake Louiseu, završio na 41. mjestu, ostao bez bodova te mu je to bio trening za nedjeljnu utrku superveleslaloma (19 sati, HRT2). Umalo je na jednim desnim vratima pao, previše je griješio te na kraju imao zaostatak 3.10 sekunde za pobjednikom Akselom Lundom Svindalom.

Iako je njegovu momčad pojačao slavni spustaš Kristian Ghedina, nisu trenirali spust od rujanskih priprema na Zermattu, pa rezultat ne čudi. Natko Zrnčić-Dim umalo je došao do bodova, nedostajalo mu je 17 stotinki do tog 30. mjesta. Ovako bio je 33. (+2.56). Inače u spust u Lake Louiseu je bio onaj na kojem je Lindsey Vonn željela nastupiti u muškoj konkurenciji, no FIS ju je odbio. Sofija Novoselić nije uspjela završiti prvu veleslalomsku vožnju u Aspenu, a jedina subotnja dobra vijest je da je Janica Kostelić počela pisati blog o Svjetskom kupu, koji redovito možete čitati na janica.hr.

Komentara 2

Avatar mohito
mohito
07:27 25.11.2012.

"kostelic u nista" ?!?...... u nista? sta bi to trebalo bit originalni naslov?

CR
crocro
08:48 25.11.2012.

Ivice, sam si pred sebe postavio visoke ciljeve, a to je da ćeš jurišati na veliki kristalni globus. Vjeruj da te srčano podržavamo u tome. Kada voziš svi smo napeti i nestrpljivi. Ali dragi Ivice, mi nismo zacrtali tebi ciljeve, većina nas zna da si do sada ostvari fantastične rezultate pa ne možemo imati neke nove zahtjeve od tebe. Ali ako si sam postavio cilj, onda ćeš trebati zaboraviti na godine, na rizike i otpustiti kočnicu. Samo otpuštanjem kočnice možeš očekivati rezultat i priključak za vođećim. Koji se počinju polako odvajati i mogu postati nedostižni. Zato nemoj kalkulirati, tebe okružju novi mladi skijaši kojima je san veliki kristalni globus. Nažalost, moraš ići na sve ili ništa. Ili ćeš ostati prosječan i samo šuštati skijanje i uz to se zabavljati. Nadam se da ćeš ostvariti svoj cilj, ja ti dajem podršku, ovo nije kritika prema tebi, samo sam bio otvoren jer sam te uvijek podržavao. Zbog tvojih vožnji znao sam odgađati ozbiljne poslove. Zato nas nemoj razočarati sveć otpusti gas. Želim ti svaku sreću u ovoj sezoni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije