Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u Garmisch-Partenkirchenu

Kostelić tek 13. u veleslalomu, Ligety osvojio zlato

kostelic (1)
Foto: AFP
1/5
18.02.2011.
u 09:56

Ivica Kostelić je nakon odlične prve vožnje koju je završio kao treći, podbacio u drugoj te je na kraju osvojio 13. mjesto u veleslalomu na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu. Zlatnu medalju osvojio je Amerikanac Ted Ligety

Kostelić, vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa, slabo je odvozio te je imao tek 28 vrijeme druge vožnje. Do prvog mjesta uspio se probiti Amerikanac Ted Ligety, drugi je bio Francuz Cyprien Richard, a treći Austrijanac Philipp Schoerghofer. Norvežanin Aksel Lund Svindal koji je bio najbrži nakon prve vožnje završio je na četvrtom mjestu.

Tijekom prve vožnje Ivica je napravio dvije manje pogreške u prvom dijelu staze, no kasnije je uspio djelomično nadoknaditi zaostatak. Bio je treći iza Norvežanina Svindala i Austrijanca Schoerghofera.

- Ni sam ne vjerujem da sam tako dobro prošao, činilo mi se da kasnim, a ispalo je da sam pogodio pravu putanju - kazao je Ivica Kostelić, koji je nakon prve vožnje zaostajao za Norvežaninom 23 stotinke.

Zbog guste magle organizatori su uoči prve vožnje odlučili spustiti startnu kućicu. Zadnjeg dana prvenstva, u nedjelju, na rasporedu je slalom, a naš je Ivica među favoritima za najsjajnije odličje.

Komentara 17

BZ
borac za pravdu
11:09 18.02.2011.

odlična vožnja. sretno u drugoj.

Avatar dutra
dutra
11:51 18.02.2011.

Zaostaje 0,23 stotinke? E to je stvarno precizno mjerenje i mali zaostatak. A još se uspio i netko ugurati između njega i Svindala.

DU
Deleted user
10:13 18.02.2011.

Ivek puno srece ti zelimo svi normalni sa istoka...Pozlatile ti se obadve voznje od srca :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije