Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKA FOTOGRAFIJA

Kostelić s četvero djece i suprugom uživa u snježnim radostima: 'Prvo pravo obiteljsko skijanje'

Ivica Kostelić Elin (1)
Foto: Željko Lukunić
1/3
25.02.2023.
u 12:59

Proslavljeni hrvatski skijaš svoj privatni život inače voli držati podalje od očiju javnosti, ali napravio je iznimku. Uživali su na skijalištu u blizini Salzburga.

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić s djecom i suprugom Elin obiteljski je odmor proveo u Austriji, uz njemu omiljeni snijeg i skije. Otišli su u skijalište Obertauern u blizini Salzburga, gdje su uz bračni par u zimskim radostima uživali maleni sinovi Ivan i Leon te kćeri Jana i Kata. Zajedničku su fotografije objavili na Facebooku.

Prvo pravo obiteljsko skijanje - napisao je Kostelić u opisu uz slike. Jedan od svojevremeno naših najuspješnijih sportaša kraj karijere objavio je 2017. godine, nakon dva desetljeća profesionalnog skijanja tijekom kojeg je ostvario 20 pobjeda, odnosno ukupno 60 postolja. 

Skupili su više od tri i pol tisuće lajkova. 

Ivica te Islanđanka Elin sudbonosno 'da' izrekli su 2014., a iste godine rodio im se najstariji sin Ivan. U ljeto 2016. dobili su Leona, a blizanke Janu i Katu u ožujku 2020. godine. 

Inače, proslavljeni hrvatski skijaš svoj privatni život voli držati podalje od očiju javnosti, a ponekad njegova supruga na društveni mrežama objavi neke njihove obiteljske dogodovštine. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije