Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Kostelić: Najveća mi je nagrada što sam zdrav i mogu na snijeg

Ivica Kostelić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
18.04.2012.
u 20:18

Ivica Kostelić nada se da će uz promjene pravila i dodatnog servisera te Fischerove brze skije biti bolje nego dosad

Ivica Kostelić dojurio je sa švicarskih ledenjaka u Zagreb kako bi uručio VIP-ovu nagradu \"Renco Kosinožić\" autoru najbolje fotografije (Ronald Goršić) snimljene na ovogodišnjoj Snježnoj kraljici. No, neće on uživati dugo u zagrebačkom proljeću. Već u petak ide natrag na snijeg, opet na Molltaller, gdje će biti do 13. svibnja. Tada slijedi selidba na austrijski ledenjak Hintertux gdje će trenirati do 30. svibnja. Lipanj je rezerviran za gumenjak i avanturu do Peloponeza i natrag.

– Važno mi je da sam u drukčijem ambijentu, s drugim ljudima i da radim drukčije aktivnosti nego ostalih jedanaest mjeseci. Drukčiji odmor ja ne mogu zamisliti.

Ivica pokušava zamisliti bolje skije za brze discipline.

– Prelasci Grangea i Herbsta u Fischer govore da su slalomske skije vrhunske, no i dalje je zabrinjavajuće da nitko od brzinaca nije došao u Fischer. Ja nade polažem u to da su promijenjena pravila, da se mijenjaju materijali i da će svi krenuti ispočetka pa tako i Fischer kreće s istih pozicija. Ohrabrujuće je i priključenje Lea Mussija, Fischerova servisera za brze discipline, čovjeka koji je dugo godina radio s Ghedinom.

– Surađivali smo s njim od Kitzbühela pa na dalje kada smo izvukli više od skija nego dotad. Na temelju toga odlučili smo o nastavku suradnje s Fischerom – objašnjava Ivica dodavši da mu je najveća nagrada što je sada zdrav i što može na proljetni snijeg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije