Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PETAK SUPERKOMBINACIJA

Kostelić i Zrnčić Dim propustili trening spusta; uvjeti na stazi bili vrlo loši

Natko Zrnčić Dim i Ivica Kostelić
Boris Ščitar
11.02.2014.
u 11:01

Ovaj trening spusta dio je pripreme skijaša za superkombinaciju koja će se u Sočiju voziti u petak. Međutim, danas su uvjeti na stazi Roza Hutor bili daleko od idealnih zbog visokih temperatura

Hrvatski skijaši Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim propustili su u utorak trening spusta na stazi Roza Hutor u Sočiju.

Ovaj trening spusta dio je pripreme skijaša za superkombinaciju koja će se u Sočiju voziti u petak. Međutim, danas su uvjeti na stazi Roza Hutor bili daleko od idealnih zbog visokih temperatura, pa je trening uz Kostelića i Zrnčić Dima preskočio i dobar dio drugih skijaša.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Stazom se spustilo samo 27 od 56 skijaša, a najbrži je s vremenom 1:56.42 bio Amerikanac Bode Miller. On je drugoplasiranog Norvežanina Aleksandera Aamodta Kildea ostavio 66 stotinki, a trećeplasiranog Španjolca Paula de la Cuestu za 82 stotinke.

Superkombinacija u petak kreće u 8 sati vožnjom spusta, a odluka o medaljama past će u slalomu koji je na rasporedu u 12.30 sati.

>> Zrnčić Dim 22. na posljednjem treningu spusta, Kostelić nije nastupio
>> Kada na ZOI nastupaju na Valentinovo, Hrvati redovito osvajaju medalje

Komentara 1

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
14:50 11.02.2014.

Hrvatska i Slovenija imaju zajedno več dvije medalje na OI 2014 a Ivica i Natko još nisu ni štartali tako da bi mogla dojti još neka medalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije