Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Kosov bivši savjetnik stigao u Osijek

Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme – poručio je većinski vlasnik bijelo-plavih Lorinc Meszaros
30. lipnja 2020. u 00:14 9 komentara 512 prikaza

Na redovitoj Glavnoj skupštini NK Osijeka potvrđen je novi Nadzorni odbor kluba koji čine Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj, Mihaly Takacs, Janoš Andoči i Dražen Nimčević, koji je inače bio savjetnik nekadašnjeg predsjednika uprave Hajduka Ivana Kosa.

Tiziano Crudeli i Ante Rebić Hit na internetu Reeeebić! Pogledajte urnebesnu reakciju legende nakon gola Hrvata

– Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje s gradnjom. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No najprije moramo razgovarati sa svim suradnicima u klubu – poručio je većinski vlasnik bijelo-plavih Lorinc Meszaros.

Zagreb: Sjednica Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj
Što nas očekuje od 2023.?
Nakon uvođenja eura roba neće puno poskupjeti, ali cijene usluga će biti više
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota
  • Avatar Hrvatski Idol i Vođa
    Hrvatski Idol i Vođa:

    Madžarski vlasnici mogu u NK Osijeku i hrvatskoj privrednoj svetinji Ini spokojno šefovati, odlučivati, najurivati i ostvarivati kao svoji na novom svome balkanskome.

  • zvezdomor:

    sve je puno kosovaca