Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEVER I JUG

Košarkaški All Stars u Kaštelama

28.12.2008.
u 10:29

Kaštela će u nedjelju biti domaćin 16. All Stars susreta (16 sati, HTV 2). HKS je nastavio sa svojom praksom da veliki spektakl organizira u manjim sredinama radi popularizacije košarke, pa će se utakmica između Sjevera i Juga igrati u dvorani u Kašel Starom. Tijekom All Stars poslijepodneva održat će se i natjecanje u zakucavanju i tricama.

Zbog ozljeda u oba tabora malo se promijenio i sastav momčadi. Zadrova igrača Johnsona zamijenit će Batina iz Splita, dok je u momčadi Sjevera otpao Zagrebov kapetan Simon, umjesto kojeg će uskočiti klupski kolega Babić, a iz Dubrave će umjesto Čuljka igrati Šakić. Momčad Sjevera vodit će Cibonin trener Velimir Perasović, dok je na klupi Juga Denis Pleslić zamijenio Acu Petrovića.

Sjever: Kus, Prkačin, Rozić, Calloway, Vukušić (Cibona), Žorić, Tomić, Babić (Zagreb), Rimac (Svjetlost), Šakić (Dubrava), Bradley (Cedevita), Mance (Kvarner), Lež (Zabok).

Jug: Stipanović, Batina, Shannon, Delaš (Split), Stipčević, Rančić, Garnett (Zadar), Bilan, Petković (Šibenik), Gaurina (Alkar), Bizaca (Trogir), Mrva (Borik), Lučić (Dubrovnik).

Marshall iz Cibone i Štemberger iz Splita nisu dobili poziv zbog suspenzije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije