Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glen Davis

Košarkaška zvijezda Big Baby već napušta Zadar?

Glen Davis
Foto: Reuters/Pixsell
06.10.2018.
u 13:39

Big Baby trebao je u petak trenirati s momčadi, ali je dobio crijevnu virozu

Košarkaški veteran Glen Davis navodno napušta Zadar, piše Basketball.hr. Bivši NBA prvak u srijedu navečer stigao je u Zadar, gdje su ga navijači dočekali kao veliku zvijezdu.

Big Baby trebao je u petak trenirati s momčadi, ali je dobio crijevnu virozu. Tristotinjak navijača koji su došli pogledati trening velikog pojačanja ostalo je razočarano.

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

'Davis je rezervirao karte za odlazni let iz Zadra, ali check-in – nije napravio. Stasiti je Amerikanac i dalje u hotelu, no izgleda da mu nešto ne odgovara, a Basketball.hr prilaže prepisku s društvenih mreža u kojoj sam Davis kaže da 'Zadar nema dovoljno novca za njega'.

'Davis je Zadranima prvo kazao da je bolestan, zatim se pokušao izvući na nostalgiju da bi na koncu tražio veću plaću. Prema informacijama iz kluba, Nadzorni odbor i uprava zadarskog abaligaša sinoć su pregovarali sa stasitim Amerikancem, no jedino što je dogovoreno jest da će se sve znati danas. Zadrani su pritom spremni i na određenu reviziju već potpisanog ugovora i povećanje plaće, pogotovo nakon zelenog svijetla struke', piše Basketball.hr.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Uvik svojom glavom
Uvik svojom glavom
15:12 06.10.2018.

Doslovno zabraniti klubovima, naravno to nije moguce ali je nemoralno od bilo kojeg naseg kluba koji se financira vecinom javnim novcem ( gradovi, drzavne tvrtki i sl ) da dovode strane skupe ili strane jeftine ( jer tada nisu kvalitetni ) igrace. Svaku kunu treba ulagati u našu djecu, omladinske škole i terene po kvartovima.

DU
Deleted user
14:39 06.10.2018.

Koja kosarkaska zvijezda? Bolje da se vrati od kuda je i dosao, ali vjerojatno tamo ga nitko vise nece. Za taj novac su mogli vratiti nekoga od mladih hrvatskih kosarkasa, koji u NBA nemaju neku minutazu.Bio bi to ulog u buducnost. Kladim se, ako garonja ostane u Zadru, da ce to donijeti samo veliki problem, a najmanje ce biti neko pojacanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije