Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Košarkaš Lakersa divljački laktom udario igrača Oklahome

Ivan Sunara
Foto: Marko Lukunić
1/2
23.04.2012.
u 11:49

Pogledajte kako je igrač Lakersa Metta World Peace divljački udario Jamesa Hardena

Igrač Lakersa Metta World Peace ponovno je pokazao svoju problematičnu narav iako mu novo ime govori drukčije.

Nakon jednog divljeg zakucavanja krajem druge četvrtine, zaletio se prema Jamesu Hardenu i odalamio ga laktom, zbog čega je odmah isključen, a brzom reakcijom spriječen je daljnji incident. Harden se više nije vraćao u igru, a World Peaca sigurno očekuje i dodatna kazna što je prije početka play offa jako loša vijest za Lakerse. Utakmica je završila pobjedom Lakersa 114:106  nakon dva odigrana produžetka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:00 23.04.2012.

Jao, ljudi, pa Artest se danas zove Metta World Peace, a ne Betta World Peace... A ja ugasio kod rezultata 59:77, tko bi rekao da je Oklahoma to uspjela izgubit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije