Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u Opatiji
Povratak na članak

Kos odbio Miškovića: Promjena se mogla dogoditi, no što ste poduzeli?

Uz svo poštovanje prema vašem nespornom doprinosu Rijeci, “treći put” osam dana prije Skupštine je nastavak postojećeg puta, a on je za hrvatski nogomet dokazno poguban, poručio je predsjednik Hajduka.

Komentari 13

DR
draxy
08:12 13.12.2017.

Da li ovo pismo znači da ni Mišković više neće biti siguran u loži Poljuda?

VL
SE
senior
09:22 13.12.2017.

Ako se spomenuti sastanak održi bez Hajduka propet će se splitska nogometna mafija i vrištiti da se dogovori vode mimo njih. Za tu mafiju ništa novo.

VL
AR
arzano
14:09 13.12.2017.

Hahahaha Bandić dinamo fila lovom DRŽAVNOM LOVOM, više nego ukupna HNL dobije, iako taj parazit od grada zivi na račun cijele Hrvatske. Nije ih briga ni za Vukovar, ni za Gospić, ni za Slavoniju, ni za Liku, ni za iseljavanje. Jer kompletan proračun ostaje u Zagrebu, gdje su smještene sve državne institucije s debelim plaćama. Pogledajte uzor Njemačku. Gdje je ustavni sud, gdje je zavod za mirovinsko, gdje je javna Tv. Ništa u Berlinu, A kad dođe stranac u Split i utoči 1 litar benzina, u kome je cca 70% poreza sve ide Bandiću koji time financira jedan obiteljski klub. I unatoč toga objavili su da su 100 milijuna u gubitku. Hahahaha

VL
ST
stimo
21:29 12.12.2017.

grad vam oprosti 21 mil kuna i opet se neda sta bi ti to uradio u hns

VL
KU
kupatilo
20:57 12.12.2017.

Ajde Kos stavi u ...... nos!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.