Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boris jokić: ekskluzivno za specijal Većernjeg lista

Korumpirani političari mogu učiti od Dalića: Ovo je najbolje pripremljena momčad u povijesti hrvatskog sporta

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
26.12.2022.
u 22:34

Zlatko Dalić i njegov tim jasno komuniciraju igračima što se traži od njih, a važan aspekt je poštovanje svakog suparnika. Naš kapetan primjer je da sport kao djelatnost treba spajati, a ne razdvajati – najveća si faca ako nakon pobjede zagrliš onoga koji tuguje

Komentara 4

NI
nipos
01:18 27.12.2022.

Gadno nešto kad Jokić hvali vatrene....

BE
Berri
03:52 27.12.2022.

Jokić je u pravu! Vatreni su svjetonazorski najhomogenija momčad, svi do jednog pjevaju Bojnu Čavoglave, Gene kamene i pozdravljaju Domovinu. Nitko im ništa ne nameće, imaju sreću da su financijski vrlo, vrlo neovisni, kondicijski fantastično pripremljeni, mladi i lijepi. I znaju posao koji rade. Usporedite to s nekim ministrom, koji ne zna posao, odrađuje stvari koje mu netko nameće (Brisel), nema svoju nekretninu (Zvonimir Frka Petešić), a politička konkurencija mu je Grbin. Kada Luka kaže - nećemo nositi vrpcu duginih boja, priča tu završava, a u politici tek počinje. Nogometaši su pozvani po znanju, vještini, umijeću, iskustvu i dosadašnjim rezultatima, a političari su pozvani jer nitko pametan i sposoban nije htio raditi taj posao.

IP
ilirski_predak
01:50 27.12.2022.

Efekt vatrenih nikad jači u javnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?