Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni Suarez

Kopljar suspendiran na dva mjeseca jer je ugrizao protivnika

'Croatia\'s Marko Kopljar (l) and Australia\'s Mitchell Hedges during 23rd Men\'s Handball World Championship preliminary round match.January 12 ,2013. Foto © nph / Acero) *** Local Caption ***'
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
10.11.2014.
u 22:08

Podsjetimo, Kopljar je 15. listopada u susretu protiv Chamberyja nakon jednog prekršaja ugrizao Benjamina Gillea za nadlakticu

Disciplinska komisija francuske rukometne lige kaznila je hrvatskog reprezentativca Marka Kopljara s dva mjeseca zabrane igranja u natjecanjima pod njihovom ingerencijom. 

Podsjetimo, Kopljar je 15. listopada u susretu protiv Chamberyja nakon jednog prekršaja ugrizao Benjamina Gillea za nadlakticu, a sudac mu je tada pokazao crveni karton. Marko je odmah dobio nadimak "rukometni Suarez", a zbog incidenta je mogao dobiti i do dvije godine suspenzije. Ipak, disciplinska komisija zabranila mu je igrati dva mjeseca, ali će nakon toga još četiri mjeseca biti na svojevrsnoj uvjetnoj kazni.

Dobra stvar za njega je što će moći nastupati u Ligi prvaka, pa tako i u susretu protiv PPD Zagreb.

>>Marko Kopljar je poput Suareza! Ugrizao je Benjamina Gillea!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije