Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO MU NIJE TREBALO
Povratak na članak

Kontroverzna snimka: Svi pričaju o Messijevom sramotnom potezu, evo i dokaza!

Vidi se da je Argentinac netom prije prekršaja za slobodni udarac iz kojega je zabio gol natrčao na Fabinha i udario ga šakom u glavu.

Komentari 15

HR
hrvatin
04:11 03.05.2019.

Najveca perverzija i nepravda je bila najboljeg igraca svijeta svih vremena,staviti na peto mjesto liste za zlatnu loptu.

VL
HR
hrvatin
04:06 03.05.2019.

Najbolji su mi ovi pacijenti koji mrze Barcelonu i pisu da je imala srece i zato pobijedila,haha.Messi ima"srece"svaki tjedan kad pogodi iz slobodnjaka.Prvo poluvrijeme liverpool je imao jednu sansu(Mane) a u drugom prvih petnaest minuta su imali jednu prigodu(salah u stativu) i to jr bilo sve.Udarac MIllnera kojeg je Terstegen obranio nije bio prigoda nego udarac na gol iz kosa.Udarac Sallaha koji je vratar Barcelone obranio, otisao bi van gola i da ga Ter Stegen nije dirao.Uostalom oni igraci koji ne iskoriste prigode,nisu dobri igraci i to je kraj price.Velicina Barcelone je upravo ta sto ona uvijek koristi prigode a daje golove isto tako iz svih situacija.Nitko ne moze kazati da je tim koji izgubi sa 3:O bio bolji! Barcelona je najbolji tim na svijetu koji ima najboljeg igraca svih vremena.

VL
TO
tonimohave
18:45 02.05.2019.

Liverpool je bio bolji tim samo sto je barca imala srece

VL
Avatar jumanji
jumanji
18:18 02.05.2019.

ovo je je čisti prekrsaj na Messijem.

VL
AR
Arger
08:03 03.05.2019.

Gledao sam utakmicu i neodoljivo me podsjetila na polufinale 2012. mislim kad je Barcelona bezocno pokrala jedan engleski klub u gostima.Isti nacin,isto suđenje.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
21:03 02.05.2019.

Messi je Bog nogometa a svi drugi su bogci.Kako vas nije sram vrijeđat Boga?

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
18:12 02.05.2019.

I messi i ronaldo svaka cast na broju golova ali kao ljudi: nulaaaaa!!!!! Niti postenja, niti dostojanstva, niti ljudskosti; sta ce ti svi golovi kad nisi Covjek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.