Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Konjuh u tri seta zaustavljena od Amerikanke Liu

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.07.2018.
u 15:21

U cijelom meču, koji je trajao dva sata, Konjuh je napravila pet dvostrukih grešaka, 51 neprisiljenu pogrešku i osam puta je gubila svoj servis.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (WTA-137.) završila je svoj nastup na grand slam turniru Wimbledon gdje ju je u utorak u prvom kolu sa 6:2, 6:7, 6:3 pobijedila Amerikanka Claire Liu (WTA-237.)

Konjuh, koja je pauzirala od rujna prošle godine zbog dvije operacije lakta, nije dobro otvorila meč. U prvom setu Amerikanka joj je četiri puta uzela servis. Dubrovkinja je također napravila tri dvostruke greške i 18 neprisiljenih grešaka. U drugom setu Konjuh bolje igra, samo jednom gubi svoj servis, ali ga odmah i vraća. Taj set koji je trajao gotovo sat vremena odlazi u tie break kojeg na kraju dobiva hrvatska tenisačica.

U trećem setu, Liu opet dominira, odmah na početku uzima servis Konjuh koja radi 20 neprisiljenih grešaka. Nakon 32 minute Amerikanka dobiva ovaj set sa 6:3.

U cijelom meču, koji je trajao dva sata, Konjuh je napravila pet dvostrukih grešaka, 51 neprisiljenu pogrešku i osam puta je gubila svoj servis.    

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Konjuh i Liu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije