Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Auckland

Konjuh u četvrtfinalu, a Lučić Baroni zaustavljena u drugom kolu

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.01.2017.
u 10:51

Konjuh je u u jednom danu izbacila dvije Belgijanke, Kirsten Flipkens i Yaninu Wickmayer.

Hrvatska tenisačica 19-godišnja Ana Konjuh u srijedu se plasirala u četvrtfinale WTA turnira u Aucklandu, i to nakon što je odradila dvostruki program u jednom danu izbacivši dvije Belgijanke, Kirsten Flipkens i Yaninu Wickmayer.

U prvom kolu Ana Konjuh, koja je osma nositeljica, nakon dva sata i 4 minute borbe svladala je Kirsten Flipkens sa 6:4, 3:6, 6:3.

Nakon toga, u drugom kolu, mlada Dubrovkinja je deklasirala Yaninu Wickmayer sa 6:1, 6:2 za samo 57 minuta igre. Sa tri "breaka" u prvom i dva u drugom setu Ana Konjuh je projurila u četvrtfinale, gdje ju čeka 19-godišnja Japanka Naomi Osaka (48. na WTA listi), kojoj je dvoboj drugog kola bez borbe predala Amerikanka Venus Williams.

Bit će to prvi međusobni dovoboj Ane Konjuh i Naomi Osake.

I dok je mlada Ana Konjuh sa dvije pobjede ušla u četvrtfinale, 34-godišnja Mirjana Lučić Baroni zaustavljena je u drugom kolu Aucklanda od 19-godišnje Latvijke Jelene Ostapenko poslije sat i 24 minute igre.

Ostapenko je uvjerljivo dobila prvi set sa 6:2, ali u drugom bila je to teška borba. Obje tenisačice su po tri puta gubile servis i odluka je pala u "tie-breaku", gdje je više koncentracije imala Ostapenko, koja je na kraju slavila sa 6:2, 7:6 (3).

Komentara 1

DU
Deleted user
11:24 04.01.2017.

Bravoooooo Ana! Sve cestitke! Sjajan pocetak sezone :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije