Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RUSIJU BEZ TRENERA

Konjuh i Prpić prekinuli suradnju nakon samo dva mjeseca i dva turnira

Sep 5, 2016; New York, NY, USA; Ana Konjuh of Croatia celebrates after winning match point against Agnieszka Radwanska of Poland (not pictured) on day eight of the 2016 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Konjuh wo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.01.2017.
u 07:00

– Ana i njezin tim žele sve najbolje Goranu u izazovima koji su pred njim. Više o Aninom novom treneru (trenerici) znat će se sljedećih nekoliko dana – objavila je Ana na svojoj stranici.

Ana Konjuh otputovala je na WTA turnir u St. Peterburgu bez trenera. Prekinula je suradnju (koja je obećavala) s Goranom Prpićem, nakon samo dva mjeseca i dva odigrana turnira. Na njima je Ana postigla solidne rezultate: u Aucklandu je igrala finale, na Australian Openu ponovila lanjsko drugo kolo. Stigla je do plasmana karijere (36.) i sada razlaz...

– Ana i njezin tim žele sve najbolje Goranu u izazovima koji su pred njim. Više o Aninom novom treneru (trenerici) znat će se sljedećih nekoliko dana – objavila je Ana na svojoj stranici. 

>> Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh ispala s Australian Opena

Komentara 1

ST
stomugromova
07:23 30.01.2017.

Ništa od nje,a nekad je bila najbolja juniorka svijeta.Sada je navršila 19 i nije pokazivala napredak sve do suradnje sa Prpićem,koji nije dobar trener za one koji nisu spremni na ozbiljan rad na svojoj igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije