Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMET Na Grudi se u subotu igralo za titulu najboljeg na krajnjem jugu Hrvatske

Konavljanin slavio u derbiju

24.11.2008.
u 15:26

Derbi utakmica južne skupine Treće HNL, koja je bila i okršaj ponajboljih momčadi s dubrovačkog područja, zasluženo je pripao Konavljaninu.

Baškarad odličan
Iako je dubrovački GOŠK u 76. minuti imao igrača više i aktivnih 1:1, nepravedno bi bilo da su gosti s igrališta na Gnjilama odnijeli bilo kakav plijen. Od samog početka utakmice Konavljanin je pokazivao više htijenja i njegovi napadači bili su prava prijetnja odličnom vrataru GOŠK-a Bojanu Baškaradu, čije su intervencije spasile Dubrovčane od većeg poraza. No već u 6. minuti Antun Šmanjak postigao je pogodak za Konavljanin. Nakon toga domaćini su promašili nekoliko dobrih prilika, a kazna je brzo uslijedila.

Slučajan gol
U 29. minuti Slobodan Kokić uputio je jedan udarac koji je prevario vratara Jurina i završio u domaćoj mreži. Nakon toga dugo se igralo bez uzbuđenja, a kada je u 76. minuti, zbog naguravanja inače jako dobrog suca Damira Silića, isključen Ivan Čeliković, činilo se kako je GOŠK u prednosti. Ipak najbolji igrač utakmice Duje Špalj donio je veliko slavlje Konavljaninu.

–Utakmicu smo dobro otvorili, ali nismo iskoristili svoje šanse te smo na kraju morali strepiti za ovu pobjedu. Ipak, na kraju je sve završilo onako kako smo željeli – rekao nam je trener Konavljanina Pavo Strugačevac nakon utakmice dok je iz njegove svlačionice odjekivala pjesma.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije