Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI JAVLJAJU

Konačno prvi Hrvat u Manchester Unitedu?

Zagreb: Hrvatski reprezentativci odradili trening prije utakmica u Ligi nacija
Marko Prpic/PIXSELL
15.09.2020.
u 16:43

Trener Intera Antonio Conte ne računa na Perišića, a Inter za njega traži 20 milijuna eura odštete

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31) ponovno se našao na radaru Manchester Uniteda, koji je za njega bio zainteresiran i dok je klub vodio Jose Mourinho, objavili su britanski mediji.

Manchester United se ovog ljeta jako trudio da iz Borussije Dortmund dovede krilnog napadača Jadona Sancha, ali njemački klub traži 120 milijuna eura odštete i nema namjeru popustiti. Zbog toga su se okrenuli Ivan Perišiću, kojem je istekla jednogodišnja posudba u Bayernu u kojem je u 38 nastupa zabio osam golova i još deset puta asistirao, te je osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Trener Intera Antonio Conte ne računa na Perišića, a "nerazzurri" za njega traže 20 milijuna eura odštete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije