Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb domaćin Nexeu

Konačno: Povratak Stipe Mandalinića!

Stipe Mandalinić
Davor Javorović/Pixsell
11.11.2014.
u 10:45

Naša pobjeda od 16 razlike u prvoj utakmici nije realna i svjesni smo da je Nexe danas puno opasnija ekipa nego s početka sezone, kaže Saračević

Uoči današnje utakmice s Nexeom (Kutija šibica u 18 sati) dobra vijest za Veselina Vujovića, trenera PPD Zagreba, povratak je Stipe Mandalinića.

– Iza mene je jedan iznimno težak period. Šest i pol mjeseci strogog mirovanja nije mi baš leglo, jer tko me poznaje zna da nisam tip koji ijednu budnu minutu provodim mirujući. Ne smijem još sto posto ulaziti u duele na treninzima, a kada ću zaigrati, još ne znam – istaknuo je Mandalinić.

Zlatan Saračević, pomoćni trener, prisjetio se utakmice u Osijeku kada su Zagrebaši pobijedili sa 16 razlike.

- Naša pobjeda od 16 razlike u prvoj utakmici nije realna i svjesni smo da je Nexe danas puno opasnija ekipa nego s početka sezone. Činjenica je da njima svake godine stigne dosta novih igrača i stoga ne možeš prema prvom kolu davati bilo kakvu ocjenu. Oni se već tradicionalno dižu u formi kako sezona odmiče i siguran sam da ćemo danas gledati jednu bitno drugačiju utakmicu od one u Osijeku. Na nama je da odigramo dobro i ozbiljno, te da s jednom pozitivnom atmosferom otputujemo u Brest na najvažniji susret ovog dijela sezone.

Zagrebaši bi se pobjedom približili na samo tri boda drugoplasiranom Vardaru.

- Što se tiče kadra, Filip Ivić i Mario Vuglač bi trebali biti spremni, Sandro Obranović je upitan, Zlatko Horvat ide danas na pregled šake, pa ćemo znati kakva je situacija s njim. Nadam se da će do Meškova svi dečki biti spremni - zaključio je Zlatan Saračević.

>>Kopljar suspendiran na dva mjeseca jer je ugrizao protivnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije