Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANTRIDA Kompleks bazena na Kantridi spreman je za natjecanje

Kompleti ulaznica za EP već su rasprodani

03.12.2008.
u 17:12

Tjedan je dana ostalo do najvećeg sportskog događaja godine u Rijeci i jednog od najvećih u Hrvatskoj, Europsko plivačko prvenstvo u 25-metarskim bazenima od 11. do 14. prosinca okupit će europsku plivačku kremu. Novi kompleks bazena na Kantridi posve je spreman za prihvat brojnih plivača, trenera, članova delegacija, organizacijskog osoblja, novinara, posjetitelja i brojnih drugih kojima će bazen ta četiri dana biti nezaobilazna točka.

Direktor hrvatske plivačke reprezentacije Tomislav Karlo rekao je kako je prijavljeno 529 plivača i plivačica iz 39 zemalja, a čekaju se još prijave poštom reprezentacija Makedonije i Albanije. Veći dio hrvatske reprezentacije okupio se jučer u Opatiji, a malo pomalo stići će svi.

- Nikakvih propusta zasad nije bilo, sve su pripreme obavljene na najvišoj profesionalnoj razini i vjerujem da će cijelo natjecanje biti vrhunski organizirano, jer Europsko plivačko prvenstvo takav tretman i zaslužuje. Što se organizacije tiče, nećemo nikoga razočarati, a vjerujem da će naši plivači upotpuniti taj veliki događaj dobrim rezultatima - kaže Luciano Sušanj, predsjednik Izvršnog odbora Europskog plivačkog prvenstva.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana već su prodani, no oni koji žele još mogu do pojedinačnih ulaznica.

Rijeka je spremna za krunu proslave stogodišnjice postojanja Sportskog društva Primorje 08.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije