Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosinečki će danas ugasiti 42 svjećice na torti

Komljenović: Neću biti pomoćnik Žutom

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
12.01.2011.
u 09:33

Shvativši da bi u Beogradu bio nepoželjan, Koma izabrao ostanak u Dinamovoj školi nogometa

Fabijan Komljenović neće biti jedan od pomoćnika Robertu Prosinečkom u stručnom stožeru Crvene zvezde. Naime, Žuti je želio imati nekoga iz Zagreba uza se, izabrao je svog suigrača iz juniorskih dana, no nakon što su Delije bili protiv dolaska Kome, priča je završena i prije no što je počela.

– Ostajem u Dinamovoj omladinskoj školi, trenirat ću starije pionire. Naime, mislim da je to za mene najbolje. I premda mi je žao što neću raditi s Prosinečkim, tako sam odlučio – rekao je jučer Fabijan Komljenović.

Prosinečki je bio spreman ići i do ultimatuma pred čelnike Crvene zvezde, no Komljenović mu je na ovaj način ipak olakšao situaciju.

Komljenović se već s braćom Mamić dogovorio da napušta klub.

– Bio bi mi to svojevrstan trenerski izazov, no sve okolnosti bile su protiv spomenute kombinacije. Naravno, razmišljao sam i o svojoj obitelji i za sve je najbolje da ostanem raditi u Maksimiru.

Je li bilo nekakvih pritisaka na vas, je li vas tko zvao ili vam prijetio?

– Nije, pa to je bila Robijeva želja. Zašto bih imao problema. Želim Prosinečkom puno uspjeha, naravno da ću pratiti njegov rad i rezultate, ali sada idemo svaki svojim putem – zaključio je Komljenović.

Prosinečki je razočaran, no ovaj put nije mu bilo lako realizirati zamisao. Jučer je dobio klupsku člansku iskaznicu, a za njegov današnji 42. rođendan u klubu mu pripremaju posebno iznenađenje.

Da je u Beogradu još jednom odlično prihvaćen potvrđuje i podatak da mu je u ponedjeljak navečer šest tisuća navijača na košarkaškoj utakmici Crvena zvezda - Budućnost, koju je gledao u društvu Igora Butulije, trenera rukometaša Zvezde, dugo skandiralo.

Inače, igrači Zvezde su svakodnevno na testiranju, a danas bi se trebalo znati stiže li u Beograd i slovački reprezentativni stoper Kornel Salata.

Komentara 14

DU
Deleted user
10:40 12.01.2011.

Prestanite sa svakodnevnim pisanjem o CZ, to hrvate ne zanima!

Avatar Castro
Castro
12:28 12.01.2011.

Pusti covjeka da pise o svom klubu @mrakonic, pa zar ne vidis da SVAKI DAN ima svoj clanak. Ovo nije bilo u povjesti vecernjaka od kako postoji drzava Hrvatska. Imamo deset puta vise clanaka o zvezdi nego o svim ostalim Hrvatskim klubovima zajedno. Prokletr bio i ti i oni koji te pustaju i daju ti prostor da to objavljujes.

ZD
Zoran-Düsseldorf
17:08 12.01.2011.

Robi Legendo od srca ti zelim srecan 42 rodjendan,da si nam ziv i zdrav 105 i opet,i da ti se sve zelje ispune,puno zdravlja,srece ,ljubavi ,od sveg srca ti zelim Generacijo Moja,poljubaccccccracijo Moja,poljubacccccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije