Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Zlatko Dalić konačno ima ono što Hrvatska čeka godinama. Jedna dilema u prvih 11 je ostala

16.11.2022.
u 15:30

Izbornik Dalić ima konture početnog sastava na SP-u, uz nekoliko dvojbi. Ako je možda očekivao da će mu se dileme razriješiti u ovoj utakmici, to se nije dogodilo jer nitko od pojedinaca koji su inače u drugom planu nije nešto posebno iskočio. Eventualno je Kramarić svojim pogotkom samo učvrstio poziciju prvog napadača koju mu je Dalić, čini nam se, i namijenio.

Komentara 6

PA
pajokola1
20:33 16.11.2022.

Andrej mora igrati, za njega u prvih 11 mora biti mjesta jer je bolji od Pašalića,Vlašića, Majera i ostalih zamjena. prvih 11 je nacrtano i ako Dalić ima soli prvih 11 je : Livaković(Ivušić) ,Juranović,Gvardiol,Šutalo (Erlić) ,Sosa,Broz,Kovačić,Modrić,Perišić,Kramarić i Livaja ...uu zagradama su ravnopravni , ostali su ipak nijansu lošiji , a ta nijansa može biti ključna ako Dalić ne bude kemijao previše s Vlašićem, Majerom. Pašalićem, Lovrenom itd ....sretno vatreni .

DI
Diosiario
15:12 16.11.2022.

Dobro je to, točno se vidi koliko smo moćni, dobili smo 0:3 utakmicu a igrali smo s niti pola snage, tako da će to biti dobro.

DE
derin
16:08 16.11.2022.

Mi bez Modrića i Perišića ne bi vidjeli svjetsko, skroz druga priča, nemamo igre. Za nas bi najbolje bilo da protiv Maroka započne Budimir, jer jedini ima trku, pressing i još može dati dubinu, a Vlašić desno. S ovim danas golom Dalić će staviti Kramarića, koji je polušpica i koji kod Dalića uvijek dobro kotira izgleda, a Pašalića desno vjerojatno. Uglavnom trebati će nama top izdanje, puno bolje nego danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?