Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U hotelu Esplanade

FOTO Komemoracija Mirka Novosela: Plenković i Tomašević došli pozdraviti najvećeg trenera u povijesti

Zagreb: Održana komemoracija za Mirka Novosela u hotelu Esplanade
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
26.07.2023.
u 15:26

Premijer Plenković je izrazio i osobno žaljenje što informacija o terminu posljednjeg ispraćaja pravovremeno nije došla do njega, a u srijedu će u Smaragdnoj dvorani održati govor u čast najvećeg trenera u povijesti hrvatske košarke

Komemoracija za legendarnog Mirka Novosela, jedinog hrvatskog trenera u američkoj Košarkaškoj Kući slavnih, zaslužnog za mnoge medalje hrvatske i jugoslavenske košarkaške reprezentacije na svjetskim natjecanjima, kao i dovođenje braće Petrović u Cibonu 80-ih godina prošloga stoljeća, održava se u srijedu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u 15 sati.

Na skupu sudjeluju i govore premijer Andrej Plenković, gradonačelnik grada Zagreba Tomislav Tomašević, a očekuje se i dolazak predstavnika svih institucija kojih na subotnjoj sahrani nije bilo. Premijer Plenković je izrazio i osobno žaljenje što informacija o terminu posljednjeg ispraćaja pravovremeno nije došla do njega.

GALERIJA Komemoracija Mirka Novosela

Zagreb: Održana komemoracija za Mirka Novosela u hotelu Esplanade
1/6

Mirko Novosel preminuo je prošloga četvrtka u 86. godini života. Posljednji ispraćaj održan je u subotu u 10 sati na zagrebačkom groblju Mirogoj.

VIDEO U 86. godini života umro je Mirko Novosel, legenda hrvatske košarke

Komentara 5

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:52 26.07.2023.

Mirko je najveći trener u povijesti jer je trenirao povijesnu jugoslovensku repku i sjajnu Cibonu.

PR
prajdali100
19:17 26.07.2023.

Ipak,ostao je gorak okus koji je teško isprati.

AV
avangero
18:53 26.07.2023.

Tomašević i Plenković dva antihrvatska elementa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije