Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMEMORACIJA LEGENDI

'Ismete, sigurno nas čekaš na boljem mjestu'

Komemoracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
16.07.2015.
u 11:41

- Siguran sam da nas čekaš na boljem mjestu i kada se svi tamo nađemo znam da ćemo složiti momčad koja će, isto kao i na ovom svijetu, biti najbolja i pobjeđivati - rekao je Ćiro Blažević.

U Plavom salonu stadiona Maksimir odala se počast preminulom Ismetu Hadžiću, bivšem igraču, treneru i čovjeku koji je ostavio vječan trag u Dinamu te sasvim sigurno nikad neće biti zaboravljen.

Na komemoraciji se uz ožalošćene članove obitelji skupio i velik broj suigrača, suradnika, novinara, trenera i prijatelja uvijek nasmijanog Hadžije.

U ime najdražeg mu kluba komemoraciju je otvorio predsjednik GNK Dinamo Mirko Barišić koji je govorio o pet fantastičnih godina koje je Hadžić proveo kao igrač Dinama tijekom kojih je osvojio dva Kupa i nezaboravno prvenstvo 1982. godine.

Nakon predsjednika modrih nekoliko riječi rekao je Zorislav Srebrić, a potom se od svog bliskog prijatelja emotivno oprostio i Mario Jozić. Brojnim okupljenima kratko se obratio i izvršni predsjednik modrih Zdravko Mamić te pozvao trenera iz 1982. Miroslava Ćiru Blaževića da se oprosti od svojeg igrača.

- Siguran sam da nas čekaš na boljem mjestu i kada se svi tamo nađemo znam da ćemo složiti momčad koja će, isto kao i na ovom svijetu, biti najbolja i pobjeđivati – poručio je "trener svih trenera".

Nažalost snimateljima i fotoreporterima nije bilo dozvoljeno ući na komemoraciju.

>> Odlazak Dinamove legende: Nije imao za kruh, ali je bio rijetko pošten

Komentara 5

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:23 16.07.2015.

Kada je Ismet bio u krizu bez krova nad glavom na njega se sjetio i njegove muke osjetio jedino duša i srce hrvatske svetinje nezaboravni pravi hrvat gospodin Zdravko Mamić.

DU
Deleted user
17:13 16.07.2015.

Gledao sam utakmicu Sloboda- Dinamo u Tuzi,mislim 1983 god. Bio je to prvi nastup Hadzica u dinamovom dresu protiv bivsih suigraca. Imao je toliku tremu da je cak i jedanaesterac promasio. A dozivio je, jadnik, tada takve psovke i uvrede od tuzlanske publike da nije za pisati. Pokoj mu dusi....i nek mu je laka zemlja.

DH
dalibor.hren
14:46 16.07.2015.

Sad su svi ožalošćeni a dok je spavao ispod mosta bolio ih je k====!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije