Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA NAMJEŠTANJE UTAKMICA

Kolumbijski nogometaš dobiva prijetnje smrću

Nogometaš
Marijan Susenj/PIXSELL
08.12.2021.
u 13:24

Vodstvo lige najavilo je istragu ovog slučaja, a isto je zatraženo da učini i policija, dok je predsjednik države Duque to nazvao nacionalnom sramotom.

Kolumbijski nogometaš koji igra za klub koji je pod istragom za namještanje utakmice izjavio je da se boji za svoj život nakon što je primio prijetnje smrću.

Jorge Duvan Mosquera igra za drugoligaša Llaneros, koji je subotu kod kuće izgubio 1-2 od Union Magdalene. Union je zabio dva gola u sudačkoj nadoknadi i time je osigurao napredovanje u kolumbijsku Prvu ligu, ali kod pobjedničkog pogotka izgledalo je kao da se neki igrači Llanerosa izmiču od svojih protivnika te da su im tako omogućili da zabiju gol.

 Mosquera ističe da nije bilo korupcije ili namještanja utakmice, no njemu i njegovim suigračima ipak se prijeti.

 "Primamo uznemirujuće poruke i prijetnje smrću. Ja i moji suigrači bojimo se za svoje živote, bojimo se izaći iz svojih kuća kako nam se nešto ne bi dogodilo. Molim vas pozovite na razboritost", napisao je Mosquera u twitter poruci upućenoj predsjedniku Kollumbije Ivanu Duqueu.

 Vodstvo lige najavilo je istragu ovog slučaja, a isto je zatraženo da učini i policija, dok je predsjednik države Duque to nazvao nacionalnom sramotom. 

 Klub Union Magdalena odbacio je sugestije da je promociju u Prvu ligu ostvario nečasnim radnjama, a Llaneros je pozdravio neovisnu istragu ovog slučaja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije