Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diči se podrijetlom

Koliko se Stipe ponosi Hrvatskom? Ništa vam neće dati odgovor poput ovih kadrova

Stipe Miočić na treningu
Foto: Screenshot
14.08.2020.
u 14:22

Čak i Miočićevi američki treneri iz poštovanja nose majice sa šahovnicama

Koliko je Stipi Miočiću stalo do Hrvatske, koliko se ponosi svojim podrijetlom, doista je moguće primijetiti na gotovo svakome koraku.

Naime, uoči najveće teškaške borbe u povijesti, trećega i konačnoga sraza protiv Amerikanca Daniela Cormiera, službena stranica Ultimate Fighting Championshipa objavila je zgodne video dnevnike uoči borbe (slijedi u noći na nedjelju, op.a.).

Tako je otprilike deset milijuna pratitelja te stranice dobilo rijetku prigodu vidjeti da čak i Stipini američki treneri iz poštovanja nose majice sa šahovnicama, ali i da je Hrvatska uvijek uz njega ma kamo da putuje.

Mislimo pritom doslovno jer, dok očima Stipe prati cestu, s retrovizora ga gledaju predivne hrvatske kockice kojima je ukrasio automobil.

Za one koji to još uvijek možda ne znaju, Stipe je rođen u Euclidu, u saveznoj državi Ohio, no oba roditelja mu vuku podrijetlo iz Lijepe naše.

Stipin otac, Bojan Miočić, rodom je iz Rtine u Zadarskoj županiji, dok je Stipina majka, Kathy, rodom iz Cetingrada u Karlovačkoj županiji.

Pogledajte detalje iz spomenutih videa

Komentara 1

VH
volim.hrvatsku65
18:59 14.08.2020.

Stipe care, samo hrabro !!!! Mi smo uz tebe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije