Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Kokoškov dobio otkaz u Sunsima, nepoznata sudbina Dragana Bendera

Igor Kokoškov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
23.04.2019.
u 08:43

Podsjetimo kako za Phoenix igra i naš Dragan Bender kojem ugovor istječe u lipnju. Hoće li promjena utjecati na njegov status, koji nije dobar, vidjet ćemo za par mjeseci

Igor Kokoškov lani je postao prvi europski trener na klupi NBA momčadi i to limitiranih Phoenix Sunsa, a čini se kako su njegovi dani odbrojani na klupi ove momčadi. 

Srbin je 2017. godine slovensku reprezentaciju je na pogon Luke Dončića i Gorana Dragića odveo do naslova europskog prvaka, a u na klupi Phoenix Sunsa ostvario je omjer od 19 pobjeda i 63 poraza, ali s obzirom na limitiranost momčadi, to se moglo i očekivati. 

Najpouzdaniji NBA 'insider' Adrian Wojnarowski putem Twittera je objavio kako su Sunsi željeli Kokoškova zadržati i naredne sezone, ali kaotično stanje u samoj franšizi i u upravi dovelo je do toga da će Srbin pakirati kofere nakon samo jedne godine. 

Ako ne nađe novi posao glavnog trenera, Kokoškov će se moći zaposliti kao pomoćni trener jer je taj posao sjajno obavljao 20-ak godina. 

Podsjetimo kako za Phoenix igra i naš Dragan Bender kojem ugovor istječe u lipnju. Hoće li promjena utjecati na njegov status, koji nije dobar, vidjet ćemo za par mjeseci. 

>>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:26 23.04.2019.

Najbolje se vrati u Sloveniju i vodi svoje Srbe do neke nove titule kad mu već tako dobro ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije