Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za LP

Kokicama su prva prepreka Turkinje s dvije naše igračice

Podravka
Foto: Vjeran Žganec Roguilja/PIXSELL
1/5
01.07.2017.
u 13:20

Za turski sastav igraju Maja Kožnjak i Martina Pavić. Jednu Hrvaticu imamo i u norveškoj ekipi koja je domaćin – Martu Tomac

Rukometašice Podravka Vegete saznale su suparnice u kvalifikacijama za ulazak u Ligu prvakinja. U polufinalu skupine koja će se igrati u norveškom Kristiansandu Koprivničanke će prvo igrati protiv turskog sastava Belediyjesi Kastamolu.

Za turski sastav koji je 2016. igrao u finalu Challenge cupa i izgubio u dvije utakmice od Gran Canarije igraju dvije hrvatske igračice – Maja Kožnjak i Martina Pavić. U drugom polufinalnom paru igrat će norveški Vipers iz Kristiansanda i bjeloruski sastav Gomel koji je i lani sudjelovao u kvalifikacijama za Ligu prvakinja, ali je ispao u skupini koja se igrala u San Sebastianu.

– O ekipama koje su s nama u skupini kvalifikacija nemamo informacija, ali odmah ovog i idućeg tjedna prikupit ćemo podatke. Sve su ekipe sigurno dobre čim su se prijavile i ušle u kvalifikacije za grupnu fazu Ligu prvakinja – rekla je Božica Palčić, direktorica kluba.
I u norveškom sastavu igra jedna naša igračica – Marta Tomac. Polufinalne utakmice igrat će se 9. rujna, susreti za prvo i treće mjesto dan kasnije. Samo pobjednice kvalifikacijskog turnira igrat će u skupini Lige prvakinja, dok će ostala tri sastava nastaviti natjecanje u Kupu EHF-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije