Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matej Delač

''Kod penala čekam do zadnjeg časa, a onda odlučujem gdje ću''

Matej Delač
Vjeran Zganec-Rogulja/VLM
15.03.2010.
u 12:10

- Snimke utakmica šaljem u Chelsea, a oni mi daju povratnu informaciju o tome što trebam popraviti – veli Interov i Chelseajev vratar.

Matej Delač opet je bio junak utakmice, najzaslužniji za to što je Inter donio bod sa Šubićevca. A bod otet Šibeniku, koji se bori za vrh, velik je uspjeh.

No sve bi zacijelo bilo drukčije da Delač nije Erminu Zecu u 3. minuti obranio jedanaesterac.

– Ispada da mi je to jaka vratarska strana, jer to mi je četvrti obranjeni jedanaesterac u seniorskoj konkurenciji (obranio je već Kaliniću, Vugrincu i Pavličiću, nap. a. ), ali branio sam ih i u mlađim kategorijama. Recept? Ništa posebno. Čekam suparničkog igrača do kraja i onda u zadnji čas odlučim na koju ću stranu. Dosad sam imao sreće – skromno će Delač.

Snimku utakmice poslat će Chelseaju, to je obveza prema klubu za koji se vezao. Dobiva li povratnu informaciju iz Londona?

– Naravno, analiziraju utakmice i kažu mi što trebam popraviti, kako raditi. Ma brinu se sjajno o meni, to je čudo – priča Delač.

Nakon što je Cibaliji obranio jedanaesterac, Tomislav Pavličić kazao je:

– Pa nije mi ga bilo tko obranio nego vratar Chelseaja!

A jedanaesterac obranjen u Šibeniku donio je Interu važan bod.

– Svaki nam je bod važan, želimo se maknuti što dalje od dna tablice – kaže Matej Delač.

Bojite li se smanjivanja lige u kojem bi sve ispod desetoga mjesta značilo drugoligaški rang?

– Nikad se ne zna što može biti i zato želimo doći u gornji dio tablice, pobjeći iz zone mogućeg ispadanja da poslije ne bi bilo svačega... Stoga bi nam u sljedećem kolu itekako legla pobjeda nad Karlovcem – zaključio je Matej Delač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije