Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abraham:

Kod Mourinha sam naučio o taktici više nego u cijeloj karijeri

England - Training - St George's Park
Andrew Yates
07.10.2021.
u 12:28

„Uživam u Romi i uživam raditi kod Mourinha. Kod njega sam o taktici u ovih nekoliko tjedana naučio više nego kroz cijelu karijeru“, rekao je Abraham engleskim novinarima

Tammy Abraham, 24-godišnji engleski nogometaš, izjavio je kako nije uopće razmišljao o odlasku iz Premier lige ovog ljeta.

Naime, Abraham je Chelsea ipak zamijenio odlaskom u Romu, a kaže kako je takvo mišljenje promijenio vrlo brzo nakon razgovora s Joseom Mourinhom, koji je došao u Romu i tražio njegov dolazak u glavni talijanski grad.

„Jose je imao cilj. Imao je i veliki utjecaj na mene u razgovorima prije mog dolaska u Rim. Apsolutno sam htio biti dio njegovog projekta“, rekao je Abraham koji se nakon uvodnih utakmica u Romi vratio i u englesku reprezentaciju.

Ukupno je na startu sezone postigao četiri pogotka za Romu (sva natjecanja), od toga dva u Serie A gdje se trenutačno njegova momčad nalazi na četvrtom mjestu ljestvice.

„Uživam u Romi i uživam raditi kod Mourinha. Kod njega sam o taktici u ovih nekoliko tjedana naučio više nego kroz cijelu karijeru“, rekao je Abraham engleskim novinarima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
12:53 07.10.2021.

Kod Mourinha je naučio o taktici više nego u cijeloj karijeri a Gotovinu, Mladica, Šešelja nije upoznao da naući o odruzenom zlocinackom pothvatu, klanju, nevino viteškom haškom sudovanju i taktici robijaškog suživota idola svojih balkanskih plemena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije