Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I u Rusanovoj štednja

Kockasti spavaju u hotelu s tri zvjezdice!

'22.05.2010., stadio Gradski vrt, Osijek -  Trening nogometne reprezentacije Hrvatske pred sutrasnju utakmicu sa reprezentacijom Wales-a. Darijo Srna, Gordon Schildenfeld, Josip Simunic, Vedran Corluk
Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
1/13
07.02.2011.
u 20:01

Hoće li Češka biti oproštaj vječne Katice za sve Zorislava Srebrića? Štimac je u opasnom naletu, a čini se da mu i Zdravko Mamić već traži nasljednika

Slaven Bilić, izgledom nalik Robinsonu Crusoeu, sve dulje smeđe brade sijedo prošarane doveo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na mjesto nesreće.

Izgleda ispijeno i umorno, već je dulje vrijeme neraspoložen. Zapravo, slatko se ne smije više od godinu dana otkako Hrvatsku nije odveo na SP u JAR.

U društvu Zadrana

Iako je Rovinj jedan od najljepših istarskih gradića, kockasti su iz toga grada bisera odlazili na bitne utakmice u kojima su uglavnom remizirali. Posljednji put kada je Engleska "propustila" Ukrajinu u dodatne kvalifikacije, ovdje se tulumarilo.

Naime, u obližnjem mjestu Funtani, u konobi "Krivo je more", večer prije sudara s bolnom istinom, hrvatski nogometni reprezentativci pristojno su zaružili. Bilo je i teških riječi, dobro upućeni kažu i poneke pljuske, a protagonisti sukoba bili su Ivica Križanac i Josip Šimunić.

Nadamo se da je Slaven sada uveo "policijski sat", da se od jučer ovdje radi maksimalno ozbiljno. Naime, zna se da je Biliću to posljednji mandat na klupi i da će sve učiniti kako bi uspio. Znamo da je iznimno praznovjeran, ne bi se čudio da će bradu obrijati tek kada se plasiramo na EP 2012. Nadamo se da će to biti u listopadu 2011.

Izostanak sa Svjetskog prvenstva HNS-u je oduzeo najmanje 10 milijuna eura, zalihe u Rusanovoj 13 pomalo se tope. Ne znamo je li doista zbog recesije, no Kranjčar, Eduardo, Ćorluka i društvo spavaju u hotelu "Park", iz kojeg se pruža lijepi pogled na Crveni otok.

No, riječ je o starom hotelu još iz doba socijalizma, na ulazu piše da ima tri zvjezdice. Redovna cijena je 64 eura za jednu osobu (noćenje s doručkom), dakle HNS je sigurno dobio i povoljniju cijenu. U tom se hotelu nalaze i nogometaši Zadra koji su ovdje na pripremama za 12 utakmica proljetnog dijela sezone.

Iako taj hotel možda nije kategorije koju zaslužuje hrvatska nogometna reprezentacija, taj nam se potez čini i simpatičnim. Naime, ovdje će kockasti boraviti dvije noći, neće uživati u luksuzu i nekim posebnim sadržajima. Stol za pikado, jedan šah, dva stola za stolni nogomet i to je sve.

Ogled možda i povijesni

A na ulazu u hotel dočekao nas je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić. Svi se pitamo je li mu to posljednja utakmica kao glavnom tajniku, ali i Katici za sve naše nogometne reprezentacije.

Naime, Igor Štimac priprema se na novi frontalni napad, najavljuje novu sjednicu, a i Zdravko Mamić, koji je na ulaz u Rusanovu stavio "ježeve", već dugo traži Srebrićeva nasljednika. Pa, možda doista i susret s Česima u tom smislu bude povijesni.

Ključne riječi

Komentara 10

JA
jadre
21:20 07.02.2011.

...a u Rusanovoj sve poštenjaci jedan za drugim a predvodi ih ...MJurin ...ajde leći...

DU
Deleted user
23:35 07.02.2011.

Ne bih o Štimcu jer je to slojevita priča, ali zar novinar nije mogao povući paralelu s KP Kine odnosno jedino tamo još uvijek možeš imati über70 i biti drmator. To su toliko stari \"panjevi\" da na pripreme repke moraju voditi i neurologa da im priskoči upomoć ako bi koga šlagiralo tamo.

OB
-obrisani-
20:55 07.02.2011.

Pa neće valjda pustiti u Rusanovu 13, kriminalce i mafijaše tipa a la Štimac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije