Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVANCIJA NA BRAČU

Kockasti se zabavljali nogotenisom pa se 'brčnuli'

Brač reprezentacija (1)
Foto: Ozren Maršić
1/15
30.05.2011.
u 14:49

U kampu reprezentacije svi su informaciju o boljem Gabrićevu stanju primili s oduševljenjem. Protiv Gruzije će igrati za njega, stadion će biti pun.

Do ponedjeljka u podne prodano je 14.284 ulaznica za Gruziju, tijekom dana brojka je prešla šesnaest tisuća.

– Gruzija nas ne može iznenaditi, pobijedit ćemo. Nemamo pravo ponoviti kiks, imamo kvalitetu i karakter. Igrat ćemo pred punim stadionom, znam kakvo će biti ozračje. Uh, Poljud, sjećam se utakmice s Wislom kada sam zabio svoj prvi pogodak za Hajduk – rekao je kapetan reprezentacije Darijo Srna.

A Ivan Perišić, jedan od onih koji nadolaze i koji će po svemu sudeći početi utakmicu u prvoj momčadi, oduševljen je kako su mlađi igrači primljeni u reprezentaciji.

– Svi su nas super primili, užitak je biti ovdje. Sada je samo važno da osvojimo tri boda – rekao je Perišić, koji jedva čeka utakmicu s Gruzijom, ali i sljedeću sezonu kada će s Borussijom iz Dortmunda krenuti u pohod na Ligu prvaka.

Osim što uživaju u druženju sa starijim kolegama, mlađi igrači, no i svi skupa, uživaju u blagodatima Brača. Nakon treninga na kojem su se zabavljali i podizali atmosferu nogotenisom, zamolili su izbornika da ih pusti na kupanje.

Neki su se nećkali, ulazili "penzionerski", ali u Supetru vlada idila!

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
18:37 30.05.2011.

a ovaj ledjima okrenut, sto mu neko ne kaze da ide u hladovinu, zar ne vidi da je izgorio od sunca ko ugalj

HU
hudyboy
19:11 30.05.2011.

Brčkanje, cugica, izlazak van, pravo guštanje... Tako nam izgleda i igra repke, jer se dečki opuštaju

SL
Slovenc
16:17 30.05.2011.

Malo previše to oni uživaju! Bilo bi bolje, da odrade ozbiljan trening... a kad zaj*** onda ce Bilic opet preuzimati \"odgovornost\" i cviliti pred novinarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije