Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Kobešćak: Trofej bi bio velika stvar za naš klub

Mladost
Luka Stanzl/Pixsell
25.03.2014.
u 23:47

U 8. kolu Lige prvaka Primorje u Rijeci dočekuje grčki Olympiakos (18.50, HTV 2). Riječane, koji su vodeći u skupini, pobjeda vodi na Final Six u Barcelonu

Ovotjednim međunarodnim ispitima naših klubova prva će pristupiti zagrebačka Mladost. U 16 sati žapci u Volgogradu igraju prvi finalni susret Eurokupa sa Spartakom.

- Trofej bi u ovom trenutku bio velika stvar za naš klub, iako je i sam finale izniman doseg - ističe trener Mladosti Vjeko Kobešćak (na slici).

U 8. kolu Lige prvaka Primorje u Rijeci dočekuje grčki Olympiakos (18.50, HTV 2). Riječane, koji su vodeći u skupini, pobjeda vodi na Final Six u Barcelonu. Jug kod Egera (18, SPTV), s novim trenerima Bobićem i Smodlakom, traži pobjedu koja mu ne jamči odlazak na završni turnir, nego mu samo omogućuje da čeka posrtaj Pro Recca (domaćin Barceloneti). Jugašima poraz znači oproštaj od Barcelone.

- Nikad nije lako pobijediti u Mađarskoj, ali sad to moramo učiniti - upozorava Miho Bošković.

Jugaši ni ovaj put neće biti sami, bodrit će ih cijeli autobus dubrovačkih studenata iz Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije