Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žapci uoči Final Foura

Kobešćak: Igrat ćemo na sidraše, bolji su od Partizanovih

'sport......zagreb.....27.12.2004. mladost , trening hrvatske vaterpolo repke foto: IGOR KRALJ      hinic'
'igor kralj'
01.06.2011.
u 21:11

Osim Hinića i Brlečića, na mjestima sidraša možemo koristiti i Muslima, Lončara i Pavičića i to je naša prednost, kaže Vjeko

– I brojnost novinara dokaz je našeg visokog dosega – napomenuo je direktor Mladosti Tomislav Družak otvarajući konferenciju za novinare na Savi.

Žapci su, kao jedini hrvatski klub u bilo kojem sportu, sudionici Final Foura Eurolige, koji se u petak i subotu održava u Rimu. Mladost se prvi dan u 19.30 sati u polufinalu sastaje s Partizanom (u drugom polufinalu, u 21 sat, igraju Pro Recco i Budva) i normalno je da su sve misli usmjerene upravo na tu utakmicu.

– Imali smo mir na pripremama, igrali smo trening-utakmice s Pro Reccom i Koprom, psihički smo se odmorili, obnovili snagu, napunili baterije. Partizanu dajem malu prednost jer godinama ne mijenja sustav igre. Recco je individualno jači, ali momčadski je i Partizan tu negdje. Morat ćemo s Partizanom igrati i inspirirano i koncentrirano – kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak, otkrivši da manje zdravstvene probleme imaju samo Udovičić i Perić.

– Partizan igra fizički vaterpolo i morat ćemo mu odgovoriti na isti način: stisnuti ga do kraja – najavio je Igor Hinić, koji će sigurno ostati u Mladosti i sljedeće sezone, baš kao i vratar Josip Pavić.

– Nastojat ćemo dati sve od sebe, iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži – sugerira Pavić, koji ističe da je najvažnije zaustaviti Vujasinovića.

Komentara 1

BZ
borac za pravdu
09:05 03.06.2011.

samo hrabro, možemo ih dobiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije