Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Kobešćak: Htio sam Jadran, jer Primorje nemamo čime iznenaditi

Mladost (1)
Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
19.04.2012.
u 15:36

- U Budimpešti je bila ludnica, zbog koje smo i bili ukočeni velik dio susreta, ali u Rijeci je najžustrije ozračje u Europi

Htjeli ne htjeli, vaterpolisti Mladosti i Primorja ove se sezone ne mogu izbjeći u najvećim okršajima. Osim u polufinalu prvenstva Hrvatske u kojem Kobešćakova momčad vodi s 1-0 u seriji, borbu za finale vodit će i u Final Fouru Lige prvaka koji su žapci izborili preko Szegeda, a Riječani preko Jadrana (HN).

- Iskreno, bilo bi nam puno draže da igramo protiv Jadrana. Primorje smo nedavno svladali na peterce, ali ove sezone u pravilu od njega gubimo. Ima veći izbor igrača i u prednosti je - kaže trener Mladosti.

Do završnice u Oradei još su tri tjedna, u međuvremenu će se te dvije momčadi sastati jednom ili dva puta u prvenstvu, ovisno kako žapci \"prežive\" gostovanje na Kantridi.

- U Budimpešti je bila ludnica, zbog koje smo i bili ukočeni velik dio susreta, ali u Rijeci je najžustrije ozračje u Europi. Nisam siguran da ih u idućim utakmicama možemo iznenaditi, možda kojom finesom, no ništa drastično ne možemo izmisliti - kaže Kobešćak.

U Dubrovniku se dan nakon velikog kiksa kod Vasasa nisu javljali...

Primorje je favorit i u PH i u Ligi prvaka, ima veći izbor igrača, najbolje ozračje u Europi, tvrdi trener žabaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije