Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Kobe se odlično snalazio u ulozi oca, a nakon karijere posve se posvetio obitelji

Kobe Bryant
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/7
28.01.2020.
u 12:32

Pred njegovom boljom polovicom i udovicom Vanessom najteži su dani jer će s tri njihove kćeri, Natalijom Diamante, Biankom Bellom i Caprijom, morati naći način kako nastaviti dalje

Svijet i dalje ne vjeruje da nas je napustio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant.

Potresne vijesti potvrdili američki mediji, a da stvar bude strašnija, s 41-godišnjim igračem poginula je i njegova 13-godišnja kći koju je dobio u braku sa suprugom Vanessom Bryant.

>> Galerija: Ovako izgledaju naslovnice svjetskih novina nakon tragične smrti Kobea Bryanta

Kobe Bryant
1/7

Pred njegovom boljom polovicom i udovicom Vanessom najteži su dani jer će s tri njihove kćeri, Natalijom Diamante, Biankom Bellom i Caprijom, morati naći način kako nastaviti dalje.

Bili na rubu rastave

Kobe i Vanessa upoznali su se u studenom 1999. godine, kada je njemu bila 21 godina, a njoj 17. Zaprosio ju je nakon šest mjeseci veze, a vjenčali su se u travnju 2001. godine u Kaliforniji.

Nikada nisu potpisali predbračni ugovor, a kako njegovi roditelji nisu odobravali taj brak, odlučili su da se neće pojaviti na svadbi jer su smatrali da je premlad za ženidbu i da, prema napisima u pojedinim stranim medijima, nije pohvalno što njegova odabranica nije iste rase kao i on. Naime, Vanessa je Meksikanka irskog podrijetla.

Nijedan brak nije bez mrlje, a njihov je uspio preživjeti čak i tužbu za seksualno zlostavljanje. Naime, 2004. godine 19-godišnja radnica jednog hotela u Coloradu optužila je Kobea za seksualni napad, a on je tvrdio da se taj odnos dogodio uz pristanak.

U rujnu iste godine sve su optužbe odbačene tri tjedna nakon što su podnesene jer 19-godišnjakinja nije htjela nastaviti s procesom. Nakon toga, javno se ispričao supruzi jer ju je prevario i, da bi se iskupio, poklonio joj je dijamantni prsten od 4 milijuna dolara.

Sedam godina poslije Vanessa je podnijela zahtjev za rastavu, a kao razlog je navela nepomirljive razlike. Ipak, proces rastave oduljio se i 2013. godine par je najavio da se ipak ne rastaje. Ostali su u braku do kraja njegova života.

U mirovini od 2016.

U gotovo 20 godina braka par je dobio četiri kćeri – Natalia Diamante na svijet je došla u siječnju 2003. godine, tri godine poslije Gianna Maria Onore, koja je s Kobeom poginula u ovoj stravičnoj nesreći, 2016. rodila se Bianka Bella i prošle godine Capri Kobe.

Kobe Bryant otišao je u mirovinu 2016. godine, a u službenom obraćanju medijima njegova je supruga rekla: “Uzbuđena sam jer jedva čekam vidjeti što je Bog dalje pripremio za nas kao obitelj, sad kad se ovo poglavlje završava, a nova se otvaraju”.

Gledajući na to kroz prizmu jučerašnje tragedije, uistinu se svima može slomiti srce jer u posljednjim je intervjuima Kobe isticao koliko voli biti kod kuće sa suprugom i četiri kćeri.

Također, mnogi su, među kojima i naš košarkaš Hezonja, isticali da se Kobe odlično snalazio u ulozi oca i da se nakon karijere posvetio obitelji. Sada je to, nažalost, naprasno prekinuto.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Ključne riječi

Komentara 2

GR
gragakarlovac
14:32 28.01.2020.

Kobe legenda!

SU
Suncokret55
14:47 28.01.2020.

Da,a zaboravili ste napisat da je bio veliki vjernik i katolik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije