Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bespoštedna otimačina

Knicki nude LeBronu i doživotni besplatni "lap dance"

LeBron James
AFP
19.05.2010.
u 11:48

Početak srpnja upalit će alarm u nizu NBA klubova željnih dovođenja ponajboljeg košarkaša današnjice, Clevelandovog LeBrona Jamesa.

Prvog dana srpnja James postaje bezuvjetno slobodan igrač na tržištu, bez ikakvih uvjeta spram aktualne mu momčadi Cavaliersa. Iako postoji i opcija ostanka, nekako se izglednijim čini da će svestrani košarkaš promijeniti adresu stanovanja i dres momčadi. U utrci za njegovim uslugama najkonkretnije se spominje New York, točnije tamošnja momčad Knicksa.

Za koga god da potpiše ugovor, Jamesu će biti zajamčeno desetak milijuna američkih dolara, međutim, nitko (za sada) ne nudi ono što nudi New York.

Naime, tamošnji strip-klub Scorers, u nadi da će se James opredijeliti upravo za Knickse, na službenim internetskim stranicama obećaje da će LeBron do kraja života imati besplatan "ples u krilu", kao i besplatne obroke u njihovu restoranu.

Također, profitirat će i svi ostali, budući da je klub obećao jednom tjedno slaviti "LeBron James Day". Tom prilikom će sve striptizete nastupati u dresu "Kralja Jamesa".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije