Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra i loša iskustva
Povratak na članak

Pet klubova Prve HNL zasad je privatizirano

Stranci obećavali Istri milijune, a klub je sada pred gašenjem.Rijeka i Osijek pozitivni primjeri

Komentari 2

SE
senior
19:19 13.12.2017.

U nogometu je samo privatizacija NK Rijeka za sada relativno uspjela, Osijek je Mađarima prodao NK Osijek za 1 /jednu/ kunu i riješio ga se kao pas buha. NK hajduk je mafijaški privatizirao HDZ odnosno tadašnji premijer i ministar Sanader i Primorac davši HZajduku za 100 milijina manjka 100 milijuna živih kunića. neznam što je bilo opreznim i štedljivim istranima da su popušili američkog varalicu. za GNK Dinamo ćemo tek vidjeti kakva će to biti privatizacija. To bi moglo biti spas za Dinamo da se riješi i svojih BBB ali i splitske mafije.

VL
MA
..Marsijanac
15:54 14.12.2017.

"u Rijekinu slučaju privatizacijom se dogodio veliki financijski i rezultatski iskorak, a klub s Rujevice ove je godine osvojio i dvostruku krunu."......Ni blizu istine. Rijeku je spasio Mamic poslavsi joj 6 igraca Dinama a iz Osijeka su dobili jos 5.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.