Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES NA POLJUDU
Povratak na članak

Klub u kaosu, na igrače se bacaju baklje, no uprava zasad bez poteza

Znakovita stvar dogodila se u 58. minuti utakmice protiv Gorice. Ante Palaversa bio je jedini igrač na terenu iz Hajdukove škole, a od 58. minute štafetu je preuzeo Michele Šego.

Komentari 16

AN
ante555
07:33 21.08.2018.

Ovo je rezultat kad ti zakon ulice upravlja klubom. I to jos nazivaju demokracijom ha, ha.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
07:57 21.08.2018.

Hajduk je imao ponudu stranog ulagača o preuzimanju kluba al to nekima nije odgovaralo ?

VL
DU
Deleted user
09:01 21.08.2018.

Odavno je jasno da kada ulica i uličari preuzmu nešto, pa bio to i Hajduk, to ne može dobro završiti. Jasko poonosni na udrugu "Naš Hajduk" sada plaćaju cjenu zablude. Više im ne "drži vodu" niti da su za stanje u Hajduku krivi Mamić i HNS.

VL
ST
staromlad
09:52 21.08.2018.

U Hajduku moraju priznati da su polako, ali sigurno sami doveli do ovoga. Po ovome se da zaključiti da ti igrači nisu bolji od onih iz Gorice, Rudeša, Intera...da ne spominjem sad već nedohvatljivu Lokomotivu, Rijeku, Osijek i Dinamo. Kakoo je do toga došlo? ?????? Uspjeli su se zadnjih 14 godina posvađat sa svima, prvo sa susjedima Šibenikom, Zadrom i ostalim klubovima iz dalamtinskog bazena (ne znam koji više to igrač želi dolazit u sredinu gdje te vlastiti navijači love po gradu i prijete ti). Prekinuli su svaki odnos sa Rijekom (ne ide se na Kvarnersku rivijeru), zbog tobože suradnje s Mamićem (ne shvaćajući što je to nogometno tržište). O odnosu s Dinamom ne treba trošiti riječi (ponašaju se kao da igraju protiv samoga vraga kad se igra s njima). Osijek je apostrofiran kao mađarski klub s kojim također ne treba surađivati. Dakle, ostali su sami u svome jadu, bez prilike da se dignu, pa da budu dominantni na tom istom tržištu (koje oni posprdno nazivaju močvarom, naravno i na taj način radeći na promociji inače ultra popularne lige). Kao šlag na torti u politici kluba stoji odnos prema VLASTITOJ reprezentaciji za koju kažu da nije ničija prćija, pritom sami radeći od nje prćiju na razne načine: npr. nećemo kvalifikacijsku protiv Estonije (kao nije to rang Splita), bacanje baklji u Andori !!!???od strane Torcide (vjerojatno kao vid ucjene prema Biliću i igračima), pljuvanje legendarnog kapetana i i grača Srne zbog neispunjavanja njihovih ustupaka...

VL
UM
umnjak
10:26 21.08.2018.

Ulica na žuto-bijelom vodi, mediji odobravaju i imate karcinom nogometa i društva.

VL
MN
Mamuti na plaži
08:41 21.08.2018.

dobro da sam naletio na članak....popravio mi probavu

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:19 21.08.2018.

Sva sreća da je srce sezone pa je pola Splićana zaokupljeno turizmom inače bi bio karusel !

VL
JU
juma
10:43 21.08.2018.

Kakav Nadzorni odbor? I ovaj novinar samo muti vodu štiteći kriminal i huligane. Svi znaju tko je vlast u Hajduku, a to sigurno nije Nadzorni odbor, nego oni koje gospodin novinar ne smije ili ne želi spomenuti.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:51 21.08.2018.

I maliboro je završio svoje 🙃

VL
Avatar southman
southman
09:03 21.08.2018.

Sad ili n ikad !? Svi van !

VL
Avatar Oneill
Oneill
08:10 21.08.2018.

Možda bi u ovom kaosu dobro bilo da Hajduk napravi stanku i prestane igrati dok nesredi sve svoje probleme .

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:42 21.08.2018.

Klub u kaosu, na igrače se bacaju baklje, no uprava zasad bez poteza jer imaju Hrvatsku i svoji su na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.