Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marsonia

Klub skuplja sredstva za renovaciju stadiona

Marsonia
Foto: Ivica Galović/Pixsell
22.05.2020.
u 07:48

Kako u prvom krugu licenciranja stadion Stanka Vlainića-Dide nije dobio zeleno svjetlo, u klubu su odlučili pokrenuti crowdfunding kampanju “Doniraj za Marsu u drugoj” za ispunjavanje uvjeta uoči drugog kruga 26. svibnja

Brodska Marsonia osvojila je prvo mjesto u Trećoj HNL – istok, ali na putu do povratka u Drugu ligu, u kojoj nije bila od 2008., očekuju je još dvije prepreke – kvalifikacije i ishođenje licencije.

Kako u prvom krugu licenciranja stadion Stanka Vlainića-Dide nije dobio zeleno svjetlo, u klubu su odlučili pokrenuti crowdfunding kampanju “Doniraj za Marsu u drugoj” za ispunjavanje uvjeta uoči drugog kruga 26. svibnja.

Za to je potrebno renovirati svlačionice, popraviti sjedalice na tribinama, odraditi nekoliko protupožarnih zahvata i sanitarnih pregleda te postaviti jarbole na zastave.

– Sve smo bliže ostvarenju dugoiščekivanog cilja, ali na tom putu treba nam još malo pomoći. U znak zahvale na podršci sve pravne osobe postaju sponzori kluba i dobivaju paket godišnjih ulaznica, a fizičke osobe počasni članovi kluba kojima ćemo darivati godišnju ulaznicu za 2. HNL – poručili su iz kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HelenOT80
HelenOT80
11:22 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije