Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Klub Duje Ćalete-Cara na drugom mjestu u prvenstvu

Duje Ćaleta-Car
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
25.11.2019.
u 07:55

Na ljestvici vodi PSG s 33 boda, Marseille na drugom mjestu ima 25 bodova, Angers je treći s 24 boda, dok Bordeaux i St Etienne imaju po 22 boda

Nogometaši Olympique Marseillea skočili su na drugo mjesto ljestvice francuskog prvenstva nakon što su u susretu 14. kola na gostovanju pobijedili Toulouse s 2-0.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 41. minuti kada je Toulouse ostao s igračem manje nakon što je Steven Moreira isključen zbog oštrog prekršaja.

Marseille je u nastavku iskoristio igrača više i s dva gola između 76. i 79. minute izborio je pobjedu. Strijelci su bili Dario Benedetto (76) i Nemanja Radonjić (79). Duje Ćaleta-Car je zbog suspenzije propustio susret.

Na ljestvici vodi PSG s 33 boda, Marseille na drugom mjestu ima 25 bodova, Angers je treći s 24 boda, dok Bordeaux i St Etienne imaju po 22 boda.

Zadnja dva mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Toulouse (12) i Nimes (11).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije